Majka Tereza skrivala ogromno bogatstvo u Vatikanskoj banci: Objavljena knjiga koja otkriva mračne tajne katoličke crkve

Đanluiđi Nuci navodi da je Majka Tereza imala najviše gotovine u banci u Vatikanu kada je za njenog predsednika postavljen američki nadbiskup Pol Markinkus

  • 10

Majka Tereza imala je toliko ušteđevine u Vatikanskoj banci da bez njenog novca banka ne bi mogla da posluje, tvrdi italijanski novinar Ðanluiđi Nuci.

MAJKA TEREZA NIJE SVETICA: Volela je da gleda kako siromašni pate i niko ne zna gde su MILIONI dolara pomoći!

On je u svojoj knjizi "Istočni greh" pisao o "najmračnijim tajnama Vatikana" i navodi kako je Majka Tereza imala najviše gotovine u banci u Vatikanu kada je za njenog predsednika postavljen američki nadbiskup Pol Markinkus, prenosi Index.hr.

- Da je Majka Tereza zatvorila račune ili prebacila novac u drugu banku, institucija bi doživela krah - napisao je Nuci i naveo da je otkriće računa Majke Tereze "dokaz Markinkusova dugotrajnog mešanja u vatikanske poslove".

- U Vatikanu postoji moćna grupa koja zaustavlja reforme papa Franje, kao što je bilo s Benediktom XVI - postojala je u doba Markinkusa, a postoji i danas - napisao je Nuci.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    12. novembar 2017 | 21:05

    To lici na njih .Navuku te i pojede te mrak.Kroz istoriju nista pametno od njih izuzev glomaznog prostranstva i drcnih namera uvijenih u celifan za ovim proszorom sto i pise u istoriji .Nas zivalj slabo cita i povezuhe istorijske sadrzine .A ove zene sa moralom to je tek za piglavlje o njima.

  • ATIMUS

    13. novembar 2017 | 07:41

    Kada čujem da je šiptarka sve mi je jasno...

  • Ja

    13. novembar 2017 | 01:14

    Pa da ,zato hoce da je proglase za sveticu. Ili su je prohlasili vec

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA