Političar poznat po mržnji prema homoseksualcima uhvaćen u seksu sa muškarcem! A zalagao se za "porodične vrednosti"...

Poslanik Ves Gudman (33) je tokom karijere promovisao "porodične vrednosti" i govorio protiv LGBT zajednice, a zvanično je ostavku podneo zbog "neprihvatljivog ponašanja"

  • 1

Republikanski poslanik u Ohaju Ves Gudman, poznat po veoma konzervativnim stavovima, podneo je ostavku jer je "uhvaćen tokom seksa sa muškarcem u kancelariji".

Gej iz Dubrovnika zakazao dejt preko interneta: Kada je otišao na sastanak, dočekao ga je RAFAL

Kako prenosi britanski Independent, Gudman (33) je tokom karijere promovisao "porodične vrednosti" i govorio protiv LGBT zajednice, a zvanično je ostavku podneo zbog "neprihvatljivog ponašanja".

Na svom Tviter profilu se opisao kao "Hrišćanin. Amerikanac. Konzervativac. Republikanac. Muž", a redovno je govorio da je jedini prirodni brak onaj između muškarca i žene.

- Zdrave, živahne, bujajuće porodične vrednosti su izvor ponosne istorije Ohaja i ključ buduće veličine države - pisalo je na sajtu njegove kampanje.

Gudman je bio blizak saradnik konzervativca Džima Džordana, koji se dugo bori protiv istopolnih brakova u SAD.

Foto: Tanjug/AP/Risto Bozovic

Gudman je rekao da "svi unose svoje lične borbe i iskušenja u javni život i da se kaje svojih postupaka".

- Izvinjavam se svima koje sam izneverio, a sada kada otvaram novo poglavlje u svom životu, molim vas da poštujete moju privatnost, kao i privatnost moje porodice i prijatelja - naveo je u pismu ostavke.

Kako pišu mediji, Gudman je uhvaćen tokom seksualnog odnosa u svojoj kancelariji sa muškarcem koji "nije zaposlen u javnoj upravi".

Daljinac

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    19. novembar 2017 | 17:56

    Pa bas zbog toga sto jedno govori a drugo radi je i postao politicar .To je svim politicarima zajednicka i dominantna osobina .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA