Sve žene sveta su danas ustale i izašle na ulice sa istom porukom osvete: Više nijedna neće taj pakao da trpi! (FOTO)

Protestne šetnje organizovane su na ulicama Pariza, Rima, Istanbula i mnogih drugih gradova

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Јасмина
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kosovka

    27. novembar 2017 | 21:55

    Ajde nek napadne zenu i dete u Svajcarsku..???

  • tattoo bizarre

    25. novembar 2017 | 22:57

    Svako ima pravo da radi sa sobom šta hoće ali drugog da ugrozi nema pravo niti će ikad imati. STOP NASILJU

  • tattoo

    25. novembar 2017 | 22:56

    Nedavno sam gledao video kako SPC crkva podržava nasilje nad ženama I brani muževe kako su oni nevinašcad I kako ta muska nevinašcad što smiju samo podići ruku na ženu moraju biti glava kuće a žena mora biti njihov rob! Kad su ljudi pitali popove zašto oni su svu krivicu svalili na tamo neki njihov zamišljeni nwo bla bla kao da su ostali stanovnici ove planete marsovci tako ih tretira crkva upravo naša pravoslavna crkva. Kažu popovi da mediji lažu I iznose laži I da ta nevinašcad pijana I pod dejstvom narkotika I ko zna čega još I koji sebe nazivaju muževima imaju pravo da dignu ruku na svoju decu I suprugu, Crkva je javno podržala za YouTube I televiziju nasilje u porodici I Crkva je rekla kako je protiv LGBT osoba I pozvala krvnike da nesrecne bolesne ljude kamenuju standardno škola je po crkvi I njenom učenju nešto zlo nešto gde se promoviše satanizam bla bla opet napominjem crkva je ta I sveštenstvo srpske pravoslavne crkve koji ne osuđuju strašne zločine već ih podržava a o jadnim ženskim bićima govori kao o nekom ko je zao I sklon bludu a da vidite narode svojim očima kako su oni to nama lijepo napakovali kao poklon I time uzdigli nasilje I nasilnike. Po crkvi žena nesmije da ima muža više puta bla bla mora da ćuti kad taj njen nasilnik popije ili nedaj bože digne ruku na nju jasno su pretstavnici SPC rekli protive se ljudskim pravima I za sve okrivljuju NWO svoj greh svaljuju na Ameriku I na njen glupi NWO što je zlo nad zlu ali oni svoje zlo I greh pakuju u paketić I nagomilavaju na NWO samo da bi sa sebe ljagu skinuli a sami podržavaju pedofiliju zoofiliju nasilje ubistva. ETO DOKLE JE CRKVA DOŠLA UMESTO DA ZBRINJAVAJU ŽENE KOJE TRPE NASILJE ONI IH JOŠ NAZIVAJU GREŠNICAMA BLUDNICAMA GOVORE IM KAKO ĆE GORETI U PAKLU JER SU POBEGLE OD NASILNIKA BLA BLA. Jedan je partrijah Pavle, reko je da su nama ruke okrvavljene I svaka mu čast on je izuzetak bijo među sveštenicima itd...ja sam vernik na svoj način nisam nikakav vizantijac arapin rimljanin ili hriscanin niti sam ateista već sam odbacio sve religije od sebe I pomolio se Bogu I okrenuo Bogu jer onaj ko hoće da se spasi treba da se okrene veri u Boga a ne u religije ili crkve bla bla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA