≫ 

Ljudi se boje, sve su bliže KRVAVI PRAZNICI: ISIS objavio fotografije kojima najavljuje mete i napade za Novu godinu i Božić! (FOTO)

Druga fotografija prikazuje krvavu ruku koja drži nož, fotošopom stavljenu na jedan od pariskih božićnih sajmova, a u pozadini se vidi Ajfelova kula

  • 1

Takozvana Islamska država objavila je fotografije koje bi mogle da se smatraju kao poziv na nove terorističke napade širom Evrope, uoči božićnih i novogodišnjih praznika.

Kosovu prete džhadisti s Bliskog Istoka: Svi strahuju od njihovog povratka kući, jer bi mogli da izvedu terorističke napade

Na jednoj od fotografija vidi se maskirana osoba kako stoji iza Deda Mraza sa vezanim rukama, dok je u pozadini londonska ulica Ridžent strit osvetljena božićnom rasvetom, navodi list.

"Uskoro na vašim praznicima", napisano je na fotografiji na engleskom, francuskom i nemačkom jeziku.

Druga fotografija prikazuje krvavu ruku koja drži nož, fotošopom stavljenu na jedan od pariskih božićnih sajmova, a u pozadini se vidi Ajfelova kula.

Foto: Facebook

Te je slike presrela obaveštajna agencija za takozvani darknet, BlackOps Cyber. Oni kažu da je slika objavljena u 12 sati i 27 minuta. Slike su pronadene u čet grupi naziva ‘Vojska mudžahedina’, a izradio ju je i poslao korisnik pod imenom "Dr Almani", navodi RT.

Ove fotografije nastale su nakon što je nemacka policija uhapsila šest clanova ISIS-a koji su navodno planirali napad na božićni sajam na godišnjici prošlogodišnje tragedije u Berlinu.

Ovi Sirijci su uhapšeni tokom racija sa 500 policajaca u nemackim gradovima Kasel, Hanover, Esen i Lajpcig. Tužioci su najavili da su uhapšeni planirali napad kombinovanjem oružja i eksploziva. Takođe postoje izveštaji da bi cilj ovih planiranih napada mogao biti božićni sajam u Esenu 19. decembra, ali vlasti to još nisu potvrdile.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    27. novembar 2017 | 09:01

    Bolesnici.."Posast"21.veka..Za koju treba da se"zahvalimo"divnim Sjedinjenim Americkim Drzavama,koje su stvorile ovakve monstruozne organizacije,i koje ih i dalje finansiraju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA