Mama pronašla ćerkin "dnevnik samoubistva", urezala je po sebi morbidne reči: Rekla je "Dosadno mi je" i izašla, ubrzo su je našli mrtvu! (FOTO)

Nesrećna devojčica napisala je na svom Instagram profilu da želi da umre neposredno pre nego što je sebi oduzela život

  • 7

Jedanaestogodišnjakinja iz Dablina, Mili Tuomej, izvršila je samoubistvo jer nije bila zadovoljna sopstvenim izgledom.

Devojčica (10) se obesila pošto je objavljen snimak na kom se vidi da je drugarice tuku!

Nesrećna devojčica napisala je na svom Instagram profilu da želi da umre neposredno pre nego što je sebi oduzela život.

Mili je godinama pisala kako je nezadovoljna svojim izgledom, a roditelji Fiona i Tim pokušali su da je po preporuci lekara odvedu kod preporučenog psihologa. Nije otišla kod njega jer više nije primao pacijente.

Tako je devojčica završila kod nadripsihologa, art terapeuta, bez ikakvih kvalifikacija. Od novembra 2015. godine je Mili išla kod njega, a 30. januara 2016. godine je njena majka našla devojčicin "dnevnik samoubistva" u kome je zapisala svoj plan, ali i lekove kojima je to planirala da uradi.

Foto: Instagram

- Sekla je sebe i pisala po sebi "lepe devojke ne jedu" - kaže majka, dodajući da su bili van sebe od straha i zabrinutosti.

Na sudu je rečeno i da je trećeg novembra 2015. godine Mili napisala da planira da se ubije na jedan određen datum koji je i precizirala. Onda je 1. januara 2016. godine sa porodicom jela i gledala film. Usred filma izjavila je da joj je dosadno i izašla iz sobe. Nekoliko minuta kasnije su je roditelji našli polumrtvu. Pozvali su hitnu pomoć, ali bilo je prekasno.

Nesrećna devojčica umrla je 4. januara.

- Mili je bila mila devojčica, i neverovatno voljena. Lepa, zdrava, imala je društvo i bezbroj talenata. Nismo mogli da verujemo kada je to sve počelo da se dešava i kada je ona počela da određuje datume kada će umreti - priča očajna majka kojoj je od ćerke ostao samo dnevnik i plan samoubistva gde je, između ostalog, našla i sledeći zapis.

- Želim da budem slavna doktorka, da se udam i da imam decu. Prvo dete želim sa 23, a drugo sa 24 godine. Obe će biti devojčice i zvaće se Vanesa i Grejs - napisala je nesrećna Mili.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    5. decembar 2017 | 19:01

    Deco zivot je pred vama. Ko zna sta vas sve lepo ceka u zivotu. Budite strpljivi. Radujte se zivotu. Sve ima svoje vreme. Zivot je dar

  • Dragana

    5. decembar 2017 | 13:43

    Prežalosno,predivna djevojčica :((( Kako li je samo roditeljima,grozno nešto :( I užasno mi je to kako je na internetu iskrivljena slika svega,a za djecu to može biti pogubno.

  • Zeljko PSG ex JSO

    5. decembar 2017 | 13:18

    Jedanaestogodisnja devojcica,ima Instagram?! A nema roditelje....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA