(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Sa 62 sprata odleteo u smrt! Poznati kaskader pao dok je pravio ekstremne fotografije

Vu se bavio ruftoperingom, "ekstremnim fotografisanjem" sa ogromnih visina, a ovaj put je pokušao da napravi fotografiju vrednu 100.000 juana, oko 13.000 evra, koliko mu je ponudio nepoznati sponzor

  • 14

Poznati kineski kaskader i ruftoper Vu Jongning (26) poginuo je nakon pada sa nebodera sa 62 sprata, gde je pokušavao da po ko zna koji put snimi neverovatne fotografije sa kinsekih nebodera.

RUSKA NEUNIŠTIVA ŽENA: Prelepa Viktorija hodala minskim poljem kroz eksplozije i vatru, a onda je skinula masku (VIDEO)

Vu se bavio ruftoperingom, "ekstremnim fotografisanjem" sa ogromnih visina, a ovaj put je pokušao da napravi fotografiju vrednu 100.000 juana, oko 13.000 evra, koliko mu je ponudio nepoznati sponzor.

Vu je pristao na ponudu jer je želeo da izvuče porodicu iz siromaštva, posebno mu je bio potreban novac za lečenje svoje majke koja je mentalno obolela.

Bivši filmski kaskader poznat je u Kini po svojim neverovatnim snimcima koje je pravio na visokim neboderima bez ikakve zaštitne opreme. Više od 300 video snimaka prikazuju kako radi zgibove i izvode razne akrobacije na neverovatnim visinama.

Za njegovu smrt javnost je saznala nakon potresne objave njegove devojke na društvenim mrežama, da je Vu preminuo 8. decembra.

Pogledajte Vuove poslednje trenutke pre kobnog pada:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    12. decembar 2017 | 00:17

    Fora, utreniran muskarac kao sto je on, moze bez problema da se izvuce gore i posle petnaest zgibova. Verovatno je skocio na platformu ispod.

  • Nesa CZ

    12. decembar 2017 | 10:34

    Mozda je i istina, ali sve oko njega izgleda totalno nestvarno...a i sam pad /skok/ je sumnjicav...ako je istina neka mu je laka zemlja...

  • Au

    11. decembar 2017 | 23:57

    Meni se noge sjeku dok ovo gledam kako se spusta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA