• 5

Nestao drugi najmoćniji čovek Severne Koreje: Nije se odvajao od Kima, uhvatili su ga kako prima mito, a sada se priča da je ubijen!

Hvang Pjong So bio je član Centralnog komiteta partije Kim Džong Una, a smenjen je nakon što je optužen za primanje mita i od tada je nestao bez traga

  • 5

Bivši vicemaršal Korejske narodne armije, Hvang Pjong So, mogao bi da bude poslednja žrtva severnokorejskog diktatora Kim Džong Una. Prema pisanju stranih medija, Hvang Pjong So je nestao, a spekuliše se i da ga je likvidirala Kimova ubilačka jedinica.

KIM DŽONG UN BESNI: Ako Tramp povuče ovaj opasan potez, to je ČIN RATA!

Hvang Pjong So je nekada bio drugi najmoćniji čovek u Severnoj Koreji. Pjong So bio je član Centralnog komiteta partije Kim Džong Una, a smenjen je nakon što je optužen za primanje mita i od tada je nestao bez traga.

Južnokorejska Uprava za borbu protiv špijunaže na parlamentarnoj raspravi ponovo je podstakla spekulacije o sudbini Hvanga Pjong So i njegovog zamenika Kima Von Hong, koji su navodno sklonjeni zbog “nemoralnog ponašanja” prema lideru.

Do tada su se na snimcima često pojavljivali u njegovom društvu. Pjong So se nije odvajao od Kim Džong Una, a na slikama deluje da su prisnim odnosima. Sada ga, međutim, nigde nema.

Foto: Tanjug / AP

Izvori južnokorejske uprave utvrdili su da su “strogo kažnjeni u znak upozorenja svima”, preneo je list "Korea Joongang Daily", pozivajući se na upućene izvore.

Kim je pokazao da ne okleva mnogo kada neko padne u njegovu nemilost, piše Bild.

Njegov teča Jang Song-tek smenjen je sa svih funkcija u decembru 2013, a nekoliko dana kasnije severnokorejsko rukovodstvo potvrdilo je da je pogubljen.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • ziki

    najlepsu vest 2017 treba i kod nas u balkan ovako za mito

  • satanisti masoni monstrumi I demonizovani ljudi vladaju svetom

    Mito mito bekrijoo

  • Caki

    Nije smeo da primi mito, samo Kim sme.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima