≫ 

Rus brutalno pretukao ženu jer je htela da ga ostavi i snimao: Rekao je drugovima da je ona sad "pod kontrolom". Ubrzo je bila mrtva! (FOTO)

Maksim Gribanov (34) je napao Anastasiju Ovsianikovu (28) u njihovoj kući u gradu Lebedjanu u zapadnoj Rusiji, nakon što mu je rekla da želi da ga napusti.

  • 35

Muškarac koji je prebio svoju ženu i sve to snimio da bi pokazao svojim prijateljima, mogao bi da se suoči sa 15 godina zatvora. Posle batina, žena je završila u bolnici, gde je kasnije i preminula, prenosi Dejli Mejl.

HOROR U MEKSIKU: Novinar ubijen u osnovnoj školi, dok je bio na božićnoj priredbi svog deteta (FOTO)

Maksim Gribanov (34) je napao Anastasiju Ovsianikovu (28) u njihovoj kući u gradu Lebedjanu u zapadnoj Rusiji, nakon što mu je rekla da želi da ga napusti.

Foto: vk.com

Posle brutalnih batina, nakon kojih je žena imala jezive povrede po čitavom telu, muškarac je snimak nasilja pokazao svojim prijateljima.

Foto: vk.com

Rekao im je da je njegova žena "sada pod kontrolom". Na fotografiji koja je izašla u javnost se moglo videti da joj masnice pokrivaju celo telo.

Foto: vk.com

Ona je nakon toga odvedena u bolnicu, gde su joj utvrđeni i prelomi kao i unutrašnje krvarenje. Ubrzo je pala u komu, a šest dana kasnije je tragično preminula.

Prema rečima prijatelja i porodice, njoj je trebalo dosta vremena da skupi hrabrost da napusti muža, nakon što je upoznala nekog novog.

Međutim, uvek je bila uplašena šta bi njen muž mogao da uradi, pošto je već nekoliko godina žrtva njegovog zlostavljanja.

Foto: vk.com

On ju je prisilio da napusti posao u opštini i pretio je njenom ocu i bratu, ako prijave zlostavljanje.

Portparol policije Julija Kuznetzova rekla je lokalnim medijima da je ovaj muškarac optužen za težak napad, kojim je izazvao povrede opasne po zdravlje svoje žene.

Foto: vk.com

- Međutim, nakon što je ona umrla optužnica je promenjena. Osumnjičeni se samo delimično izjasnio krivim. Rekao je da je imao svoje razloge za to što je uradio - rekla je ona.

Sada mu preti 15 godina zatvora.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA