Devojčicu (14) maltretirali u školi jer je muslimanka: Čupali su je za kosu i besomučno udarali pesnicama po licu i glavi (VIDEO)

Devojčicu su čupale za kosu, udarale besomučno pesnicama po licu i glavi i šutirale, dok su ostali "drugari" stajali okolo i sve snimali

  • 18

Školski drugovi tačnije drugarice pretukle su 14-godišnju devojčicu na Floridi. Video batinanja objavio je u petak na Fejsbuku žrtvin otac Šakil Munši, koji je naveo da su njegovu ćerku maltretirali zbog religije. Policija trenutno istražuje ceo slučaj, piše rt.com.

Tinejdžerka (17) sa hidžabom snimljena kako tverkuje: Od tog dana je njen život pakao (VIDEO)

Učenicu 9. razreda u srednjoj školi Vest Boka u Boka Ratonu već duže vreme nekoliko "drugarica" maltretira zato što je muslimanka. Dete je rešilo da okonča maltretiranje i da popriča sa drugaricama. Međutim, umesto razgovora, žestoko su je pretukle.

ZVALE JE TERORISTKINJOM

Na video-snimku se vidi napad koji su izvele bar tri devojčice, koje su verovatno isto godište kao žrtva. Njena majka je pozvala policiju i podnela prijavu protiv devojčica koje su napale njenu ćerku. Munši je rekao za NBC Majami da su tinejdžerke njegovu ćerku zvale teroristkinjom.

Devojčicu su čupale za kosu, udarale besomučno pesnicama po licu i glavi i šutirale, dok su ostali "drugari" stajali okolo i sve snimali.

- Ima modrice po licu, jedno oko joj je crno, na vratu tragove noktiju, a po celoj glavi ima otekline - kaže njen otac.

SVE VEĆI BROJ PRIJAVA

Iz kancelarije okružnog šerifa su naveli da, osim što istražuju incident, nijednog trenutka nije bilo reči o rasi ili zlostavljanju.

Savet za američko-islamske odnose osudio je napad na devojčicu navodeći pri tom da primaju sve veći broj prijava incidenata u školama protiv muslimanske omladine.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lea

    23. decembar 2017 | 21:21

    Nasilnicima ne trebju razlozi da nekog maltretiraju. Ako treba, izmislice ih.Zrtve vrsnjackog nasilja mogu biti osobe iste nacije i vere kao i nasilnici. Oni sami stvaraju razlike da bi imali opravdanje za svoje postupke, i cesto su oni sami iz porodica gde je nasilje uobicajeno.

  • Oko

    23. decembar 2017 | 22:57

    I sta sad reci povodom ovog cina . Nemojmo se cudit kad njen brat ili otac upali auto i pokosi jedno 30 amerikanaca negde na trgu i bice posle terorista a niko da se pita povod ovog saobracajnog udesa

  • Boban

    24. decembar 2017 | 09:11

    Ako se osećaju nepozeljnim u Americi, a mislim d sad hoće, zašto ne napuste Ameriku i vrate se odakle su došli? Ali ne, sad će ovo da bude povod još jednom paćeniku da pobije još par ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA