Snimak čoveka koji umire od bolova uzrokovanih rakom je NAJUŽASNIJI VIDEO GODINE: Retko ko može da ga odgleda do kraja (VIDEO)

Ono što je najjezivije u ovom snimku je činjenica da sve što vidite je stvarno

  • 29

Kratki film čoveka koji umire, a koji je zaista teško za gledati, najstrašniji je video godine. Film pod nazivom "Zaustavite horor" prikazuje sav užas kroz koji ljudi, kojima je dijagnostifikovan rak, prolaze. Iako traje samo 5 minuta, retko ko može da ga pogleda do kraja.

Napravio je mašinu za umiranje, napisao priručnik za samoubistvo i zovu ga Doktor Smrt

Baziran je na istinitoj priči, po Gregu Simsu, 56-godišnjem muškarcu koj je preminuo 2005. godine, nakon što ne poslednje dane proveo u užasnim bolovima u svom bolničkom krevetu.

Ono što je najjezivije u ovom snimku je činjenica da sve što vidite je stvarno. Bol je stvaran, stradanje je stvarno. U očaju ćete pritisnuti dugme stop kako ga više ne biste gledali.

Printskrin: YouTube / Stop the Horror

Film je izuzetno eksplicitan i prikazuje Grega Simsa kako se grči u bolovima, ali i članove njegove porodice koji su prisiljeni da posmatraju njegovu agoniju. Gledaju ga kako prolazi kroz noćnu moru i ne mogu da učine ništa kako bi mu pomogli.

Bol i patnja koje su Greg i njegova porodica preživeli postoje i nastaviće da postoje, osim ako ne postoje drugi izbori na kraju života.

Video su stvorili aktivisti koji se bore za legalizaciju eutanazije u Australiji, a prikazuje finalne trenutke života osobe koja boluje od raka. Video je zabranjen na Jutjubu i moguće je videti samo trejler.

Printskrin: YouTube / Stop the Horror

Ogranizacija koja propagira pravo bolesnika na eutanaziju dobila je dozvolu od Gregove ćerke da koristi ovaj materijal. Njena hrabrost u pričanju sopstvene i očeve priče pomogla je da poslanici u australijskoj državi Viktorija odluče da zaustave horor i stradanje onih koji su stalno bolesni i umiru od bolova kojih se ne mogu osloboditi. Eutanazija će biti legalna u Viktoriji 2019.

Učesnici kampanje su se nadali da će eutanaziju biti legalna za ljude koji imaju i terminalne ili neizlečive fizičke bolesti kao što su rak, multiple skleroza i bolesti motornih neurona, u čemu su i uspeli.

Da, film je uznemirujući, ali ne možemo odustati od realnosti užasne patnje koja će se nastaviti ukoliko se ne usvoji ovaj zakon svuda u svetu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragana

    27. decembar 2017 | 16:30

    Necu ni da pokusam da ga gledam. gledala sam uzivo. Horor

  • Zoran Maunaga

    28. decembar 2017 | 07:50

    To treba novcano kazniti USA. Jer onaje proizvela kancerogenu hranu za postepeno umiranje ljudi od kancera. Kod nas u bivsoj EX SFRJ se nikada nije cula a kamo li spomenula rec Kancer. Uzorak kancera se sad povecao na nasim prostorima od uranijuma koji se sastajao u bombama za vreme bombardovanja Srbije, BiH, Kosova i Hrvacke. Sad sve mladi umiru dok stari jako malo i postepeno umiru.

  • Ja

    27. decembar 2017 | 23:08

    Gledala sam svekrvu kako umire od raka.. Zgrceno telo..tup pogled..glava na stranu sa otvorenim ustima i nerealno grcenje i tresenje.. Ne daj Boze nikom..verujte mi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA