≫ 

Haos u Americi: Više policajaca upucano kod Denvera

Policajci su, prema navodima lokalnih medija, reagovali na jedan poziv, a kada su došli do kuće iz nje je na njih pucano

  • 8

Policija američke države Kolorado objavila je da je kod Denvera upucano "više policajaca" koji su otišli do jedne kuće iz koje je upućen poziv, javili su američki mediji.

Pucnjava u Americi: Muškarac ušetao u prodavnicu i počeo da rešeta ljude, ima mrtvih. Strahuje se od novog napada (FOTO) (VIDEO)

Kancelarija okruga Daglas, gde se odigrao incident, upozorio je putem Tvitera stanovnike Hajlends Ranča da ostanu u domovima i ne prilaze prozorima.

- Više je policajaca pogođeno. Ne možemo još da iznosimo brojke, još radimo na slučaju da se počinioc privede - rekao je za "Denver post" lokalni policijski zvaničnik Džjeson Blanšar.

Iz kancelarije šerifa je saopšteno da "sitaucija ne izgleda dobro".

Policajci su, prema navodima lokalnih medija, reagovali na jedan poziv, a kada su došli do kuće iz nje je na njih pucano.

Incident se odigrao oko šest sati jutros po lokalnom vremenu, a mediji izveštavaju da se u više navrata čula pucnjava.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar.M

    31. decembar 2017 | 18:46

    Upucavali su i oni nase 99 god koji su bili na braniku svoje Drzave i svog naroda od agresora. Sad ih se to polako vraca od tih istih koje su pomogali.

  • Js

    31. decembar 2017 | 17:31

    Где је тај Денвер,који је то део Русије?

  • Roki

    31. decembar 2017 | 18:50

    Zar oni nisu kauboji u divljem zapadu, nista novo za njih, samo je steta sto balkan koristi njihov virus umjesto drugarstva svih naroda kao nekad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA