≫ 

Hteo da izvrši samoubistvo u novogodišnjoj noći, pa slučajno ubio dečaka: Skočio sa zgrade pravo na jednoipogodišnje dete

- Čuo sam glasan udarac i onda je majka dečaka istrčala napolje - rekli su očevici ove bizarne tragedije

  • 7

Dečak star samo 21 mesec poginuo je kada je muškarac (39) skočio sa osmog sprata zgrade sa namerom da se ubije.

Marš ultradesničara 1. januara: Na hiljade pristalica bakljama proslavljalo rođenje oca ukrajinskog nacionalizma (FOTO) (VIDEO)

Nesreća se dogodila u Zaporižiju na jugoistoku Ukrajine, a otac nesrećnog dečaka video je trenutak kada je muškarac pao na njegovog sina. I muškarac i dečak poginuli su na licu mesta, iako su lekari pokušavali da ih reanimiraju.

Kako je preneo "Dejli mejl", policija je izjavila da je muškarac skočio da bi se ubio. Ubrzo se ispred zgrade okupila masa ljudi, a majka dečaka Ana Poliščuk, pozdravljala se sa roditeljima nakon proslave Nove godine, i izašla iz zgrade samo nekoliko minuta nakon što je muškarac pao na mališana.

Do tada su na lice mesta već stigle lekarske ekipe, a lekari su fanatički pokišavali da ga vrate u život.

Foto-ilustracija: Telegraf, sxc.hu/alesia17

- Čuo sam glasan udarac i onda je majka dečaka istrčala napolje. Otrčala je do ambulantnih kola gde su lekari pokušavali da spasu njenog sina, i sve je odmah shvatila. Morao sam da zatvorim prozor, njeni vrisci su bili agonija bola. Nisam mogao da slušam - ispričao je komšija Sergej Borisov.

Žena iz komšiluka ispričala je da je jedna doktoka rekla "molite se za dečaka, pokušavamo da ga spasimo".

- To je bilo prvi put da sam čula toliko ljudi kako se moli na glas - rekla je komšinica.

Kako je ispričao za tamošnje medije stariji doktor Vitalij Reznikov, muškarac koji je izvršio samoubistvo pao je pravo na dečaka.

- Mališan se potpuno slomio pod udarcem. Pokušali smo da reanimiramo njegovo srce i pluća, ali je umro u ambulantnim kolima - rekao je doktor.

Muškarac koji je izvršio samoubistvo identifikovan je kao Jevgenij, građevinski radnik koji je bio komšija dečakovih rođaka. Kako su ispričale komšije, on je poznavao njihovu porodicu, kao i dečaka kojeg je ubio.

- Proveravamo da li je bio pijan, ili je bilo drugih razloga koji su ga naveli da ovo uradi - saopštila je policija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DE 17

    3. januar 2018 | 17:58

    Sta ti je sudbina...

  • Jelena

    3. januar 2018 | 18:21

    Umesto da se grade trzni centri treba graditi stacionare za psihicki labilne licnosti Pun ih je grad slobodno setaju i svaki normalan covek je potencijalna zrtva

  • Ksenija

    3. januar 2018 | 18:04

    Meni samo nije jasno ko pusti malo dete u to vreme bez pratnje ispred zgrade? Ili ovo nije potpuna priča... Žalosno,kako god da je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA