Pregazio dete, stao, izašao iz auta, proverio koliko je oštećen i potom se ODVEZAO! Devojčica je ležala u lokvi krvi (FOTO)

Povrede deteta, na sreću, nisu opasne po život

  • 7

Užasne fotografije devojčice (1) koju je vozač automobila pregazio i ostavio da leži na putu 31. decembra uveče, čim su se pojavile izazvale su zgražavanje. Devojčica Miha je sa povredama glave i noge prevezena u dečiju bolnicu u Birmingemu, piše mirror.co.uk.

Udario devojčicu (12) kolima na Voždovcu i pobegao, uhapšen posle sat vremena

Porodična prijateljica Luiz Rajt objavila je fotografije na Fejsbuku, a na njima se vidi da je detetu desna noga u gipsu, po licu su vidljive posekotine i modrice, a desna ruka joj je u zavoju. Luiz Rajt je navela da šerovanjem fotografija želi da identifikuje "ološa" koji je odgovoran. Policija je potvrdila da traga za vozačem koji je dete pregazio u blizini katoličke crkve u Birmingemu, oko 22 sata.

Ona je objasnila da je vozač izašao iz srebrnog "audija" samo da bi proverio u kakvom mu je stanju auto, potom se vratio u vozilo i odvezao se.

Povrede deteta, na sreću, nisu opasne po život.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brando

    5. januar 2018 | 04:26

    Doživotna robija za takve monstrume

  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    5. januar 2018 | 04:06

    Za ovako nešto smrtna kazna odma!

  • Mari

    5. januar 2018 | 02:30

    Otkud dete od godinu dana samo kakva je majka koja je cuvala ako je cuvala to dete.A taj kreten i nemam reci ,zatvor sto duze moze u celom svetu se treba zakon poostriti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA