≫ 

Velika pljačka draguljarnice u srcu Pariza: Razbojnici sekirama upali u luksuzni hotel i odneli nakit vredan više miliona evra!

Povređenih nije bilo, trojica razbojnika su uhapšena a za još dvojicom pokrenuta je potera

  • 8

Nešto od ukradenog nakita iz zlatare pariskog hotela Ric je pronađeno, a dvojica od ukupno petorice pljačkaša još su u bekstvu, saopštio je danas policajac koji je želeo da ostane anoniman. Najmanje petorica razbojnika, od kojih su neki bili naoružani sekirama, upali su u sredu oko 18.30 sati u prostorije luksuznog hotela "Ritz Carlton" u središtu Pariza i opljačkali prodavnicu dragulja iz koje su pobegli s nakitom vrednim više od 4 miliona evra, javlja francuski RTL.

Jedan od napadača bacio je torbu sa nakitom i sekirom kada je njegov motocikl udario u pešaka tokom bekstva, prenela je agencija AP.

Pešak je lakše povređen tom prilikom, dodao je neimenovani policajac. Nakit je pronađen među ostacima razbijenog izloga tokom noćnog čišćenja.

Lopovi ušli na izložbu katarskog šeika i stopili se s masom. Odjednom su nestali dragulji vredni nekoliko miliona evra!

Trojica razbojnika su uhapšena a za još dvojicom pokrenuta je velika potera.

Policija zasad ne otkriva identitet uhapšenih, a u istragu slučaja uključena je posebna jedinica za borbu protiv organizovanog kriminala.

Zvaničnici još uvek rade na utvrđivanju koliko tačno komada nakita nedostaje. Hotel, gde soba za noć košta od hiljadu evra pa nadalje, jutros radi uobičajeno, navela je američka agencija.

Daljinac

(Telegraf.rs / N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA