Danas nisam voditeljka, danas sam majka: Pakistan protestuje, svi traže ubicu male Zajnab (FOTO) (VIDEO)

Voditeljka Kiran Naz je navela da "nema više o čemu da priča" osim o Zajnab Ansari (7), koja je oteta, seksualno napastvovana i ubijena u Kasuru, gradu u oblasti Pandžab

  • 0

Voditeljka u Pakistanu pojavila se u programu sa svojom ćerkicom da bi na taj način izrazila svoj protest zbog silovanja i ubistva osmogodišnje devojčice Zajnab Ansari (7).

- Danas nisam Kiran Naz - rekla je. - Danas sam majka. Zato sedim ovde s ćerkom u krilu.

(UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA) Devojčica silovana, pa zadavljena i bačena na đubre, serijski ubica na slobodi? Jezivi zločin potresao milione ljudi!

Voditeljka je navela da "nema više o čemu da priča" osim o Zajnab Ansari, koja je oteta, seksualno napastvovana i ubijena u Kasuru, gradu u oblasti Pandžab. Njeno telo je ostavljeno na đubrištu.

Foto: AP/Tanjug

- Tačno je da je leš deteta najteži - rekal je gledaocima TV kanala Samaa, Kiran Naz. - Danas je Pakistan sahranjen pod teretom kovčega malene.

Vesti o ubistvu male Zajnab pokrenule su međunarodni apel, a u Kasuru je došlo do nasilnih protesta, kao i u Lahoreu i Karačiju. Najmanje dvoje ljudi je poginulo, a desetine povređeno tokom protesta u Kasuru. Četiri policajca su uhapšena jer su pucali u masu, ali zvaničnici nisu potvrdili da su smrti povezane s tim.

Foto: AP/Tanjug

Jedan zvaničnik Pandžaba razgovarao je sa ocem devojčice, Amenom Ansarijem i uverio ga da će pravda biti zadovoljena. Otac je u vreme ubistva bio na hodočašću u Meki, a ranije je rekao da su vlasti malo uradile da mu nađu dete.

- Rođaci i prijatelji su mi rekli da je policija dolazila kod nas kući, služila se hranom i odlazila. Dok oni nisu činili ništa, moja rodbina je danonoćno tražila dete - navodi otac.

Foto: AP/Tanjug

Šef policije u Kasuru je u međuvremenu otpušten.

Policija je pronašla snimak nadzorne kamere koji je zabeležio trenutak kada Zajnab, koja je uveče, 4. januara, krenula na časove verske nastave, odvodi nepoznati muškarac.

Foto: AP/Tanjug

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA