≫ 

Iako bi Opra pobedila Trampa na sledećim izborima, Amerikanci ne žele da se ona uopšte kandiduje

Anketa ukazuje da u ovom trenutku oko 73 odsto demokrata preferira Opru Vinfri nasuprot aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa

  • 2

Anketa, koju je sproveo "Politiko", ukazuje da većina ispitanika više podržava voditelju Opru Vinfri nego aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa.

Pobedio bih Opru, to bi bilo mnogo zabavno: Oglasio se Tramp povodom mogućnosti da mu slavna voditeljka bude protivkandidat

Iako je Opra Vinfri omiljena u Americi, glasači bi, kako ukazuje anketa "Politika", više voleli da se ne kandiduje za predsedničke izbore u SAD 2020. godine.

Anketa ukazuje da u ovom trenutku oko 73 odsto demokrata preferira Opru Vinfri nasuprot aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa.

Slična situacija je i među republikancima, čak 76 odsto ispitanika više podržava Opru Vinfri nego Trampa, prenosi "Politiko".

Što se tiče ispitanika koji ne podržavaju jednu od dve velike američke stranke, oko 35 odsto podržava Vinfrijevu, dok se 30 odsto opredeljuje za Trampa. Oko 30 odsto ispitanika rekli su da nisu odlučili.

Većina ispitanika, međutim, smatra da Vinfrijeva ne bi trebalo da se kandiduje za predsednika SAD. Demokrate će, kako navodi "Politiko", pre podržati nekog kandidate koji ima iskustva u politici.

Pogledajte kako se Tramp nije snašao kada je trebao da peva američku himnu:

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija

    17. januar 2018 | 17:33

    Opra je veliki licemer, podržava "borbu" protiv seksualnog uznemiravanja. Odnosno ona traži od ljudi koji jedva imaju da doniraju a oni milione imaju ne trose. Sta vise jedan blizak prijatelj Roman Polanski pedofil viseg ranga, branila ga je od optuznice a imaju sve dokaze da je silovao trinaestogodisnjakinju. I pokusavaju Trampu da nadju zamerku ali ne mogu. Nas to nesto i ne zanima ali na ovu temu vec...

  • brana

    20. januar 2018 | 08:20

    Logikom Amerikanaca da popularna licnost moze sve pa i da bude precednik bez obaveznih ikakvih kvaliteta za tu funkciju meni uliva veliki strah jer ako se mi povedemo tom ligikom mozemo uskoro ocekivati na primer precednika Gastoza ili precednicu starletu nije bitno koju a dokaz za sve to je Beli,kreatura koja nije cak ni duhovita ali je uspela da nakupi sasvim solidan broj glasova obzirom na svoje ne postojanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA