≫ 

INVAZIJA PACOVA U GRADU SVETLOSTI: Izleću iz kanalizacije i uteruju strah u kosti, niko im ništa ne može, a najgore je noću! (VIDEO)

Parižani šokirani susretima sa glodarima na svakom ćošku

  • 1

Sve veći broj pacova izlazi iz kanalizacije na površinu ulica u Parizu, a gradski zvaničnici i "hvatači" pacova traže načine da ih se reše.

Na video snimcima vidi se stotine pacova u kontejnerima, a dnevnik Parizien apelovao je na gradske vlasti da nešto preduzmu, prenosi AP.

Prizor je i tokom dana grozan a kamoli kad padne mrak, kada pacovi najviše izlaze na ulicu, pošto su noćne životinje.

Gradska skupština saopštila je da je preduzela mere da istrebi pacove, s obzirom da se njihov broj na ulicama francuske prestonice značajno povećao u poslednje dve godine.

Portparol sektora koji se bavi uništavanjem pacova saopštio je da napori gradskih vlasti neće imati efekta ukoliko prethodno ne budu doneti novi propisi.

Po njima bi se zahtevala redovna inspekcija u zgradama i kažnjavali izletnici koji bacaju đubre van mesta predviđenih za to.

Trudnica je sa svoja dva deteta sela da jede, a kada je presekla hleb, ugledala je najveći užas ikada!

On je dodao i da su na porast broja pacova na gradskim ulicama uticale obilne kiše, koje su prethodnih dana padale, kao i blaga zima i veliki broj gradilišta u Parizu.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA