ĐAVOLJA ĆERKA? Majka godinama mučila bolesnu decu, a onda ih ubila zbog 650.000 evra od osiguranja i slavila uz horore (VIDEO)

Optužena spremna da se "žestoko" brani na sudu, policija još prikuplja dokaze

  • 0

Australijanka Meri Krebtri (51) iz Gold Kousta, država Kvinslend, uhapšena je pod sumnjom da je ubila svoje dvoje dece s posebnim potrebama.

Prema informacijama ABC news portala, Krebtri je ubila svoju decu kako bi od osiguranja dobila 650.000 evra.

Meri je optužena da je još 2012. prvo ubila ćerku Erin (18) a onda i 2017. sina Džonatana (26, na slici u tekstu desno). Pored toga, ona je optužena i za zlostavljanje druge ćerke (25), takođe s posebnim potrebama koja je živa.

Pre smrti ih drogirala lekovima

Glavni istražilac slučaja Mark Tompson naglasio je kako je još posle smrti Erin Krebtri mnogo toga bilo sumnjivo iako je zvanična verzija bila da se devojka ubila.

Kada je i Džonatan preminuo svima u policiji bilo je jasno da je reč o ubistvima.

- Sumnjali smo na trovanje. Ubistva su bila motivisana novcem, a još prikupljamo dokaze koji će poslužiti na sudu - rekao je Tompson.

Utvrđeno je da su oba Merina deteta bila zavisna od lekova. Što se druge ćerke tiče, došlo se do informacija da ju je majka nekoliko godina mučila i tukla.

Meri Krebtri optužena je ne samo za dva ubistva već i za mučenje, nanošenje teških telesnih potreba, pokušaj prevare i oružanu pljačku.

Koliko je njeno psihičko stanje još prošle godine bilo alarmantno najbolje se može videti po tvitovima.

Meri je, recimo 8. oktobra postavila sliku ubijenog sina iz noćnog provoda uz tužnu konstataciju: "sećanja".

Istog dana, na Tviteru kači i sliku nečega što je na popustu u prodavnici a 4 dana kasnije čuvenog klovna iz horor filma "To"!

Trenutno se nalazi u pritvoru. Njena advokatica Emili Lusi poručila je da će se Meri "žestoko braniti na sudu" jer tvrdi da ove optužbe nemaju veze sa realnošću.

Ubijaju decu i zbog vanzemaljaca

Veliki broj slučajeva u kojima majke ubijaju sopstvenu decu obično je povezan sa uplivom nekog kulta u tu porodicu, sa maničnim psihozama roditelja ili pak sa nekom vrstom religijskog žrtvovanja.

Međutim, povremeno se pojavi i neki slučaj koji je za ljudski mozak zaista pretežak za razumevanje.

Izvesna Darla Hejs (27) iz Virdžinije, optužena da je ubila svoju ćerku Abigejl (6). Prilikom saslušanja u policiji izjavila je da je devojčicu ubistvom "spasila od vanzemaljaca".

- Sin i ćerka su mi u opasnosti zbog vanzemaljaca. Spasiću ih ako ih "pošaljem na nebo". Vanzemaljci su u mom stomaku, moram da ih izvadim napolje - govorila je Hejsova koja je trenutno u psihijatrijskoj bolnici.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA