Monstrum je na farmi svinja zaklao i raskomadao 49 žena, pa meso prodavao na pijaci: Jednu devojku sebi ne može da oprosti (VIDEO)

Serijski ubica se poverio cimeru u zatvoru ni ne znajući da je sva ubistva otkrio prerušenom tajnom agentu

  • 0

U odnosu na Kanađanina Roberta Piktona (68), legendarni Džek Trbosek danas izgleda kao lik iz crtanih filmova.

Šta drugo reći za monstruma koji je u periodu od 1991. do 2002. godine ubio 49 žena. Ne samo "ubio", već doslovno zaklao, potom raskomadao njihova tela, samleo ih u klanici, a onda to meso prodavao lokalnim žiteljima na pijaci!

Pikton danas služi doživotnu zatvorsku kaznu, a u neku ruku sebi ne može da oprosti što brojku ubijenih žena nije zaokružio na 50.

Plakao što nije ubio još koju ženu

- Bio sam traljav na kraju...baš traljav. Uhvatili su me na ovom jednom ubistvu. Imaju DNK. Iskopao sam sebi grob što sam bio traljav. A mogao sam da idem do brojke od 50. To bi bilo baš lepo, upečatljivo - jadao se Robert Pikton plačnim glasom svom cimeru u zatvoru.

A taj cimer ga je i raskrinkao saznavši sve - cimer je bio jedan prerušeni kanadski tajni agent koji je dobio zadatak da od serijskog ubice sve što može kako bi se početna kazna pretvorila u doživotnu bez prava na pomilovanje.

Printskrin: Youtube/Thomas Nicholson

Pikton je uhvaćen 2002. godine za ubistvo "samo" 6 žena. Istraga je potom, tokom suđenja otkrila da je na svojoj farmi koju je zvao "Svinjska palata" ubio još 20, ali optužnice za njih nikad nisu donele suđenje zbog pravno-proceduralnih teškoća, piše Metro.

Najbrutalnije priznanje Pikton je dao nakon pitanja "cimera" zašto jednostavno tela žena nije bacao u more.

- Ne, to bi bilo bezveze. Učinio sam nešto bolje od toga - ubacivao sam ih u mesoprerađevački pogon! - ponosno mu je otkrio ovaj monstrum.

Jedna žrtva se spasila i zaustavila ga

Pikton je 1997. godine uhvatio jednu devojku blizu svoje farme svinja. Kada je u podrumu krenuo da je bode nožem, ona se nekako iščupala iz njegovog zagrljaja i ne samo to - uzvratila mu je istom merom.

Najkrvoločniji serijski ubica u Srbiji: Džek Trbosek sekao na komade, silovao i recitovao poeziju žrtvama

Zahvaljujući ubadanju ubice, ta devojka je pobegla sa farme i iako teško ranjena, uspela je da se domogne civilizacije. U procesu suđenja protiv Piktona, bila je ključni svedok.

Tokom istrage, brojni forenzičari na farmi, došli su do velikog broja dokaza, uglavnom zahvaljujući iskopavanju zemlje oko imanja.

- Robert Pikton je ubica koji je učinio da masakr motornom testerom u Teksasu izgleda kao atrakcija u Diznilendu - slikovito se izrazio pisac Vensli Klarkson u dokumentarcu "Voice of a serial killer".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA