Zastrašujući snimak: Potrčao je za učesnicom na izboru za Miss i pucao joj u glavu na ulici, usred bela dana! (FOTO) (VIDEO)

Snimak ovog brutalnog ubistva su emitovali svi mediji u Gvatemali

  • 6

Bivša učesnica na izboru za mis Gvatemale i model upucana je u glavu na ulici usred bela dana, prenosi Dejli Mejl.

Misteriozna smrt smerne mame otkrila njene mračne tajne! "Mačkica" je bila onlajn prostitutka, pronađena je mrtva, samo sa grudnjakom na sebi (FOTO)

Rosa Otilija Ramirez (32) je ubijena u 19. januara oko sedam časova ujutru, kada se vraćala kući nakon što je odvela ćerku u školu.

Sigurnosne kamere su zabeležile čitavu scenu. Rosa je šetala po trotoaru, ne znajući da je neko prati. Potom je ubica izvukao pištolj i ubrzao je korak kako bi je sustigao.

Potom ju je upucao u glavu, nakon čega se ona srušila na zemlju i pobegao odmah nakon incidenta.

Snimak ovog brutalnog ubistva su emitovali svi mediji u Gvatemali, a policija je apelovala na sve koji imaju informacije o ovom ubistvu da se jave.

Policija kaže da je Rosa verovatno poznavala svog ubicu i da je ovo verovatno bio zločin iz strasti. Osumnjičeni još uvek nije pronađen i uhapšen.

Gvatemala je proglašena za jednu od najnasilnijih zemalja na svetu. Ima veliki problem sa upotrebom oružja, bandama i korumpiranom policijom. Procenat ubistava u ovoj zemlji je izuzetno visok.

Godine 2009. u Gvatemali je ubijeno više civila nego u Iraku, dok je čak 97 odsto ubistava ostalo nerazrešeno. Policija je zabeležila da je 2016. godine počinjeno čak 4.500 ubistava.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA