Upere pištolj u glavu jedni drugima i sve snimaju, već padaju prve žrtve: Aktuelna je nova opasna igra - REFLEKSI SMRTI (VIDEO)

Mladi jedni drugima pokazuju reflekse, ali kao i u sličnim izazovima, i ovde se sve lako otrgne kontroli

  • 5

Ko je verovao da je suicidalna igra "Plavi kit" nešto najopasnije što se ikada pojavilo među tinejdžerima, sada će se zamisliti.

Mladi Amerikanci oduševljeni su "No Lackin Challenge" ("brzi refleksi") izazovom koji podrazumeva prepadanje poznanika napunjenim pištoljem!

Koliko je igra opasna govori i to što je Šerman Lakland (21) iz Memfisa hteo da uplaši svog prijatelja uperivši pištolj u njega, a kako se zapravo i on sam uplašio izazova, nehotice je povukao obarač i pogodio druga u glavu.

Dok se 17-godišnji mladić u bolnici bori za život, američki mediji se pitaju koliko će još života biti ugroženo dok se ova igra ne zabrani.

SNEŽNI IZAZOV ZALUDEO AMERIKU: Ovo je nešto najnenormalnije što se pojavilo na internetu! (VIDEO)

- Ovi momci sedeli su za stolom u restoranu. Normalno su pričali a onda su skočili jedan na drugog i uperili pištolje u lica. Jedan je opalio. Taj koji je pucao počeo je da viče na druga da ustane. Mislio je da se pretvara. Možda je bio i previše uplašen pa nije znao kako da reaguje pred nama. Kakva glupost. Mogao je bilo ko u restoranu da strada - rekao je Ron Enes, jedan od svedoka za TV stanicu"WMC-TV".

Izraz "no lackin" podrazumeva snalaženje u bilo kojoj situaciji u kojoj se nađete, a izazov podrazumeva da, dok pištolj držite uperen u žrtvu (čitati prijatelja), sve morate da snimate kamerom.

Neki tinejdžeri proširili su "pravila igre" pa tako osim pretnji pištoljem bacaju jedni na druge bicikle, pegle pa i komade nameštaja, sve s ciljem da se vide refleksi žrtve.

Najopasnije igre među tinejdžerima:

"Plavi kit"

Igra potekla iz Rusije, čak je i predsednik Vladimir Putin poručio da će je uskoro zvanično zabraniti.

Tinejdžeri posle serije samopovređivanja (koje dokazuju slikama) ulaze u igru u kojoj je cilj da dođu do ruba svesti i izdržljivosti. Poslednji nivo igre podrazumeva samoubistvo.

"Tableta za pranje veša"

U ovoj igri izazvani mora da žvaće u ustima tabletu za pranje veša. Ko duže izdrži pobedio je. Apsolutni pobednik je onaj ko proguta rastopljenu tečnost koja je, naravno, preopasna za organizam.

"Ledeni izazov"

Bio popularan i u Srbiji. Učesnici jedni druge polivaju ledenom vodom, pod uslovom da žrtva ne vidi nameru onog koji želi da je prestravi. Početna namera igre bila je prikupljanje novca za obolele od ALS (Lu Geringovog) sindroma.

"Temperaturni šok"

Cilj još jedne strahotne igre je naterati žrtvu da što duže izdrži na preniskoj ili previsokoj temperaturi, po mogućstvu samo u donjem vešu.

Mnogi su zbog ove igre zaradili stravične opekotine (zaključavali ih u sauni) ili promrzline.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dača

    29. januar 2018 | 21:01

    Jos malo pa ce mo kolima da se gazimo. " ko pobegne pobednik"

  • Циганин Котеж

    29. januar 2018 | 23:13

    Dabogda se u Americi zaigrala igra MOZE BITI SAMO JEDAN" !!!

  • Misko

    29. januar 2018 | 22:49

    Ima sta da se nauci od ovih amerikanaca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA