Ko vodi proteste u Rusiji protiv Putina: Kremlj tvrdi da je "apsolutni prvak političkog Olimpa", dok demonstranti viču da je vreme za promene (FOTO) (VIDEO)

"Putin je predsednik duže nego što smo mi živi. Vreme je za promene"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ilija Pandurović
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • amerika

    01. februar 2018 | 03:48

    Sve mladi koji veze nemaju sto su tu,isto kao nedavno u bg pitas ga zasto protestuje, gleda te blesavo ko da je sa marsa pao,policijo udri bez naredjenja sto mozes vise ...

  • Вељко

    30. januar 2018 | 08:31

    Све велике економске кризе у историји развоја тзв. Западне цивилизације су решаване великим пљачкама других цивилизација и то се одвијало под маском веома племенитих мотива (Крсташки ратови, ширење Хришћанства међу паганима у Америци, Индији, Кини,....). Константинопољ је прво освојен и опљачкан од стране Крсташа до те мере да ослабљена Византија није успела да се опорави и заустави каснију Турску најезду у Европу. Сада је на реду Русија и њена велика природна, економска, научна и друга богатства као и људски потенцијал. Касније ће то бити Кина, Индија,.... Можда је то у складу са природним законима али је жалосно да то није превазиђено људским интелектом. Жалосно и СТРАШНО!!!

  • Obilic

    30. januar 2018 | 03:52

    LAKO NAROD IMA PLITKU PAMET DANAS MALO SLUSAO O JASENOVCU NA TELEVIZIJI GLUP NAROD BLENUO U PARTIZANE I TITA A NIKAD NISU POKUSALI DA OSLOBODE JASENOVAC OD GENOCIDA KRVAVI PAS JOZE BROZ JE SVE ORGANIZOVAO GENOCID SA HRVATIMA I CETNICIMA TAKO DA I JEDNI I DRUGI SU KLALI SRPSKU NACIJU DRUGO OVI RUSI SU JADNICI BILI KOMUNISTICKI DOBERMANI SU SVE OSLOBODILI OD FASIZMA CELU EVROPU I BALKAN PA SU POSLE SVE NEISTOMISLJENIKE POBILI PROGUTALI CRVENU UDICU DO DANAS I SAD IH NEKO DRZI DA SE OPET BORE PROTIV FASISTICKIH SNAGA KOJE SE VAMPIRE UZ POMOC VATIKANA I EVROPSKE UNIJE VELIKI SEFOVI PROSIRUJU TERITORIJU NA BLISKOM ISTOKU A SVEGLAVNE KONCE VIKU ONI U SVIM CENTRIMA MOCI VASINGTON MOSKVA I ZASEDAJU U BRISELU BALKAN JE NJIHOV A I TURSKU SU OSVOJILI I SAD OPET GLOBALNI SVET JE U NJIHOVIM RUKAMA JEDINO CEKAJU EKOLOSKU KATASTROVU KINE I INDIJE OSTALO JE RELATIVNO RESENO TO JE PRICA O JEDNOM CARSTVI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA