Džordž Soroš dao 450.000 evra grupi koja se zalaže za odlaganje Bregzita

Grupa "Najbolje za Britaniju" zalaže se za odlaganje Bregzita i ponovno održavanje referenduma o članstvu u Evropskoj uniji

  • 1

Američki milijarder Džordž Soroš dao je kroz svoje fondacije oko 450.000 evra grupi "Najbolje za Britaniju", koja se zalaže za odlaganje Bregzita, saopštio je predsedavajući ove grupe Mark Malok-Braun.

Soroš prozvao pola sveta kao nikad do sada: Tramp i Kim žele rat, Putin je diktator, bitkoin prevara, a Fejsbuk i Gugl će nas uništiti! (VIDEO)

- Fondacije Džordža Soroša, zajedno sa drugim velikim donatorima, dali su značajne doprinose našem radu. Kroz svoje fondacije dao je 450.000 evra - rekao je za Rojters Malok-Braun.

Grupa "Najbolje za Britaniju" zalaže se za odlaganje Bregzita i ponovno održavanje referenduma o članstvu u Evropskoj uniji.

- Smatramo da britanski narod zaslužuje da ima konačnu odluku o dogovoru o Bregzitu i verujemo da je država obmanuta. Ovo je demokratski i patriotski pokušaj da povratimo našu budućnost i pozdravljamo pomoć iz mnogih krugova - naveo je predsedavajući.

Sorošev portparol za sada nije komentarisao.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA