Poslednje trenutke života lepe Ivane zabeležile kamere: Muškarac je držao u naručju ispred lifta, nakon toga je GOLA bačena sa 20. sprata (FOTO) (VIDEO)

Lokalna policija je tragičnu smrt mlade manekenke pripisala konzumiranju alkohola i droge

  • 2

Sigurnosne kamere zabeležile su poslednje trenutke života mlade holandske manekenke Ivane Smit, pre nego što je pronađena mrtva na balkonu šestog sprata u Kuala Lumpuru.

Na snimku se vidi kako Ivanu na rukama niz hodnik nosi američki trgovac kriptovalutama Aleksander Amad Džonson, dok se pored njega nalazi supruga Luna.

Kako je ranije preneo Dejli Mejl, u stanu pomenutog para održana je svingerska zabava čiji su učesnici bili pod uticajem opijata.

Ivanino telo pronađeno je tačno ispod terase njihovog stana koji se nalazi na 14. spratu, prenosi Index.hr.

Lokalna policija je tragičnu smrt mlade manekenke pripisala konzumiranju alkohola i droge, međutim, privatni detektiv Mark Vilijams Tomas iz Velike Britanije kaže da njegovi nalazi pokazuju da se nesreća može tretirati kao ubistvo.

Foto: Instagram, Facebook

Tvrdnje britanskog detektiva potkrepljuju i nalazi holandskog patologa Franka van de Gota koji je rekao da na mestu nesreće nije bilo tragova krvi, što sugeriše da je bila mrtva i pre pada.

Ivanin otac izjavio je da je policija prebrzo odustala od istrage i da smatra da bi se u Britaniji sa svim dokazima koje je prikupio, ovaj slučaj tretirao kao ubistvo.

Novi detalji smrti lepe Ivane (18): Noć provela sa svingerskim parom, GOLA bačena sa 20. sprata, borila se za život pre ubistva (FOTO)

Oko 7:30 časova Ivana je prijateljici poslala selfi sa Džonsonovom suprugom, Lunom, takođe manekenkom, a policija veruje da je dva sata kasnije pala s balkona.

Njeno golo telo pronađeno je tek oko 15 časova, a cipele i donje rublje još uvek nisu pronađeni.

Obdukcije su pokazale da je Ivana u krvi imala alkohol, kokain i ekstazi.

Ivanin otac izjavio je da je na vratu imala modrce koje su izgledale kao otisci prstiju.

Bračni par Džonson tvrdi da nema veze s njenom smrću. Kako je naveo, Aleksander je u to vreme spavao, a Luna je vodila dete u školu.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA