Susret koji je čekala cela planeta: Predsednik Južne Koreje sreo se sa sestrom Kim Džong Una (FOTO) (VIDEO)

Severnokorejska delegacija prisustvovala je ceremoniji otvaranja Zimske Olimpijade u Pjongčangu koja je donela privremeno zatišje u napetosti oko severnokorejskog nuklearnog programa

  • 6

Južnokorejski predsednik Mun Džae-in danas se sreo sa visokim severnokorejskim zvaničnicima, uključujući sestru lidera Kim Džon Una, tokom ručka u predsedničkoj palati u Seulu.

Sestra Kim Džong una stigla na ZOI u Pjongčang: Sve oči uprte u severnokorejsku delegaciju i njihovo brojno obezbeđenje (FOTO) (VIDEO)

Tom prilikom Kimova sestra, Kim Jo Džong, uručila je lični poziv lidera Severne Koreje južnokorejskom predsedniku da poseti Pjongjang, prenosi Rojters.

Tanjug/AP

Ručak je upriličen nakon što su sestra severnokorejskog lidera Kim Jo Džong i severnokorejska delegacija prisustvovali ceremoniji otvaranja Zimske Olimpijade u Pjongčangu koja je donela privremeno zatišje u napetosti oko severnokorejskog nuklearnog programa, prenosi AP.

Tanjug/AP

Kim Jo Džong (30) je prvi član vladajuće severnokorejske porodice koji posećuje Seul od kraja korejskog rata vođenog od 1950. do 1953., podseća AP.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amerika

    10. februar 2018 | 14:17

    Isti narod kojeg su ameri podelili...

  • sonja

    10. februar 2018 | 14:42

    Kako je lepa Kim Jo Dzong. I to sasvim prirodna I bez šminke. Ove danas su neprepoznatljive kada se umiju, I brate ružne. Lepoti ne treba mnogo šminke, a nekoj ne treba uopšte.

  • Floki

    10. februar 2018 | 17:43

    Ujedinite se jer ste isti narod nedaj te kaubojima da vas posvađaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA