Saobraćajni policijac podneo ostavku: Optužili su ga da je pedofil zbog najbizarnije moguće stvari

Mnogi roditelji su istupili kako bi podržali Brajana. Razmišljaju o pokretanju peticije kako bi ga nagovorili da promeni mišljenje

  • 2

Saobraćajni policajac iz Velike Britanije dao je ostavku nakon što su se neki roditelji požalili da je pozdravljao školarce.

Sveštenik iz Rusije osuđen za silovanje maloletnica: Dobio 14 godina zatvora, a njegovo ime najbolje govori kakav je! (FOTO) (VIDEO)

Nakon dvadeset godina službe, 77-godišnji Brajan Brom iz Hula u Istočnom Jorkširu, u petak je preko raskrsnice preveo poslednju grupu dece.

"Politička korektnost koja odlazi u ludilo"

Gradski zvaničnici su ga upozorili da pozdravljanje dece može biti pogrešno protumačeno kao pripremanje za seks. Oženjeni otac dvoje dece zbog ovakve situacije krivi "političku korektnost koja je otišla u ludilo".

Mnogi roditelji su istupili kako bi podržali Brajana. Razmišljaju o pokretanju peticije kako bi ga nagovorili da promeni mišljenje.

Zvaničnici gradskog veća kažu kako su primili nekoliko pritužbi na omiljenog saobraćajnog policajca, ali dodaju kako nisu pokrenuli istragu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

"Neopevani junak"

Brajan, inače dobitnik gradske nagrade "Neopevani junak", otkrio je zbog čega je odlučio da podnese ostavku.

- Rekli su mi kako su me već dvaput zvali i ako se ovo opet ponovi, da će me morati kazniti. Razmišljao sam kako mi ovo stvarno ne treba. Mislim da sam bio vrlo pažljiv o onome što govorim i čak i kako gledam u ljude. Jako mi je žao što odlazim, ali to je moj izbor. Uvek sam bio omiljena osoba na toj raskrsnici. Neko je čak rekao da sam najpopularnija osoba u naselju - kaže Brajan.

- Ne verujem da bi me gradsko veće podržalo. Niko nije više uzrujan od mene zbog odlaska, ali sam tako odlučio. Čini se kako sam sad dobio svojih deset minuta slave - rekao je sad već bivši saobraćajni policajac.

Daljinac

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strašno

    11. februar 2018 | 08:56

    Pa gde ovo vodi, zbog ovakvih slučajeva pravi bolesnici, da bolesnici i psihopate se izvlače bez kazne! Treba rigorozno kazniti lažne optužbe za silovanje i pedofiliju. Ljudi ne shvataju kakvu uslugu čine predatorima zbog lične sujete. U današnje vreme i dobar dan može da se preuveliča u seksualno zlostavljanje, a pravi zločinci se šetaju slobodno. One more step away from the God!

  • čarls bronson

    11. februar 2018 | 12:00

    Da nije greška sa čovekovim godinama ? Ipak je 77 godina previše za saobraćajca .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA