U napadima Asadovih snaga ubijeno 100 civila kod Damaska: Među njima 20 dece (VIDEO)

Opservatorija je protekla 24 sata nazvala najsmrtonosnijim u poslednje tri godine u istočnoj Guti

  • 1

Sirijska opservatorija saopštila je danas da je u vazdušnim i artiljerijskim napadima vladinih snaga na istočnu Gutu, na obodu sirijske prestonice Damaska, ubijeno 98 osoba, među kojima i 20-ro dece i 15 žena.

Neprijatelji se udružili protiv zajedničkog neprijatelja: Sirijci i Kurdi u borbi protiv Turske za Afrin (FOTO) (VIDEO)

Opservatorija je protekla 24 sata nazvala najsmrtonosnijim u poslednje tri godine u istočnoj Guti, prenosi AP.

Opozicioni aktivsti kažu da su vladine snage pozvale pojačanje, kao pripremu za veću ofanzivu na istočnu Gutu, koja stoji kao poslednje uporište pobunjenika kod Damska.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Вељко

    21. februar 2018 | 08:52

    Потресан текст, још потреснији видео.... Прашњава деца, жене на ивици хистерије, неки мушкарци их носе тамо, амо, трпају у комби, једну младу женицу однесоше ко зна куда.... Још се Асад није научио реду! Када НАТО коалиција бомбардује цивиле у Ираку, Авганистану, Сирији, Србији, Либији..., нема ни прашњаве ни уплакане деце и жена, нема евакуације, телевизије, Опсерваторија, Лекара без гранија, Керитаса, Црвеног крста, Фонда за хуманитарно право, Амнести и осталих "невладиних" група и групица, има само дим и прашина и, када се она слегне, кратер! А у кратеру пепео и ситни, непрепознатљиви, делићи тела несретних сватова, путника, пастира, школараца и осталих будућих ТЕРОРИСТА! Још су Папе за време Крсташких ратова унапред давале опроштај Крсташима за силовања у убијања нерођене деце у муслиманкама јер су то, забога, будући неверници и Сарацени! Зна ли то Асад, тако се прави Држава, Царство, Демократија! Ако ТО незна осуђен је на пропаст и он и Сирија а и сви остали који нису схватили лекције из културне историје Западне "цивилизације"! Да није УЖАСНО било би СТРАШНО!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA