Najsuroviji serijski ubica, a nijedno telo njegovih žrtava nikada nije pronađeno: Kada se probude u pauzama mučenja, puštao bi im ove jezive zvukove (FOTO) (VIDEO)

Svoju kamp prikolicu pretvorio je u zvučno izolovanu komoru u kojoj je fizički, psihički i seksualno mučio žene

  • 1

Nekolicina horor filmova i serija inspirisana je događajima iz stvarnog života, a strahote koje ljudski um može da zamisli i sprovede u delo su neverovatne.

>>>4 smrtne kazne za serijskog ubicu i silovatelja: Zadnja žrtva imala samo 7 godina, nakon zločina je bacio u kontejner (FOTO)

Jedan od najpoznatijih serijskih ubica, sa čijim načinom mučenja se možemo upoznati kroz film "Slagalica" ili krimi seriju "Dekster", bio je  Amerikanac Dejvid Parker Rej.

Poput forenzičara Dekstera Morgana, koji ima izolovanu prostoriju u kojoj presuđuje svojim žrtvama, i Rej je svoju kamp prikolicu pretvorio u zvučno izolovanu komoru u kojoj je fizički, psihički i seksualno mučio žene, a na kraju ih i okrutno ubijao.

Foto: Police

Kao i lik iz "Slagalice", svojim žrtvama je ostavljao audio poruke da ih čuju kada se probude u pauzama mučenja.

Svaki put kad bi neka od njegovih žrtava došla svesti, on bi im puštao uznemirujuće snimke svog glasa u kojima im objašnjava ceo proces otmice i mučenja koji ih očekuju. Dok ih je fizički mučio, koristio je različite sprave koje je sam pravio.

Imao je troje saradnika koji su mu pomagali u ubistvima, a policija sumnja da je ubio između 14 i 60 ljudi. Međutim, nikada nije pronađeno nijedno telo.

Uhapšen je samo pukom srećomGreška jedog od njegovih pomagača, došla mu je glave.

Printskrin: Youtube/KRQE

Naime, neko od njegovih pomagača ostavio je ključ na stolu koji je zarobljena žena Sintija Vidžil Džaramilo zgrabila i pobegla. Pre toga je morala da se izbori sa svojim tamničarem i da gola trči preko Rejevog imanja dok nije uspela da pronađe pomoć.

Rej je 2001. godine osuđen za kodnapovanje i otmicu, ali nikada nije osuđen za ubistva. Umro je od srčanog udara, godinu dana nakon što je osuđen po dvema tačkama iz optužnice.

U snimku možete čuti reinterpretaciju snimaka koje je puštao svojim žrtvama:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA