Otišli su na medeni mesec i to je bilo njihovo poslednje putovanje: On je poginuo pre 4 dana... ona je zatim umrla za njim (FOTO)

Njih dvoje su se venčali novembra prošle godine, a početkom februara otišli su na putovanje sa prijateljima

  • 2

Bračni par Eli i Džon Udal, iz Velike Britanije, nastradao je na medenom mesecu u Americi, kada se iznad Velikog kanjona srušio turistički helikopter kojim su krenuli u obilazak okoline.

>>>Pao vojni helikopter u Meksiku, u kojem su se nalazili visoki zvaničnici: 13 osoba poginulo, među kojima je troje dece (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Njih dvoje su se venčali novembra prošle godine, a početkom februara otišli su na putovanje sa prijateljima.

U trenutku pada, u helikopteru se, osim bračnog para Udal, nalazilo i četvoro njihovih prijatelja. Troje od njih nastradalo je odmah po rušenju helikoptera, a ostali su, uključujući i pilota, prebačeni u bolnicu u Las Vegasu.

Foto: Tanjug/AP

Najpre je Džon podlegao povredama, a nekoliko dana nakon njega, i Eli je izgubila bitku. Nesreću su preživeli pilot i jedna prijateljica.

Helikopter se srušio na plemenskom zemljištu u delu Velikog kanjona van nacionalnog parka gde avionske ture nisu najbolje regulisane.

Uzrok nesreće istražuje Nacionalni odbor za bezbednost u saobraćaju.

U preliminarnom izveštaju navodi se da su svedoci videli kako je helikopter napravio najmanje dva okreta od 360 stepeni pre nego što je udario u zemlju.

Istražitelji će obaviti razgovore sa preživelima, svedocima, proizvođačem helikoptera i drugima, pre nego što podnesu kompletan izveštaj, koji se očekuje, u najboljem slučaju tek za godinu dana.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA