≫ 

Žena udarila muškarca pivskom flašom i izgovorila ove reči: Ja sam belkinja, mogu da te ubijem i ništa se neće desiti (FOTO)

- Iako ne znam zašto se to desilo, nisam ljut. Tužan sam jer ona oseća takvu mržnju, jer živi s mržnjom. Rastužuje me jer ne uživa u životu, jer u njenom srcu nema malo mesta za ljubav"

  • 15

"Zbog rasističkog napada umalo da ostanem bez oka", objavio je na Tviteru glumac Marijus Makon. "Rasizam nas nikad neće pobediti, ljubav, ljubav i ljubav". Makon koji je rođen u Kamerunu, poznat je i pod imenom Elton Prins, mislio je na subotnji napad u Madridu, posle kog je ostao sav krvav i u modricama, piše Vašington post.

Pucao je na migrante u Italiji, pa pobegao, sumnja se na osvetu zbog ubistva devojke: Najmanje 7 ranjeno, niko ne sme da izađe iz kuće! (FOTO)

Kako je navedeno u Makonovom Fejsbuk postu, glumac i njegovi prijatelji hteli su da naruče kafu, kada im je prišao jedan par.

- Ne želim crnce na ovom mestu ili ispred mene - žena (33) je navodno rekla. Makon je napisao da je pokušao da izbegne sukob rekavši ženi:

- Biću ovde nekoliko minuta i onda odlazim. Nije mi u interesu da ostajem predugo u vašoj blizini.

Žena ga je onda navodno nazvala "crnim g...etom". Kada je zamolio ženu da se smiri, počela je da ga udara staklenom flašom. Udarila ga je dvaput u glavu, isekavši ga.

- Ja sam belkinja - navodno je rekla žena. - Mogu da te ubijem i ništa se neće desiti.

Vlasnici kafića su intervenisali i pozvali policiju. Oni su ženu pustili pošto je dala izjavu. Državne službe pozvale su tužilaštvo da istražuju slučaj kao zločin iz mržnje.

RASIZAM SVAKODNEVICA

Makon je posle incidenta na Fejsbuku napisao: "Gledam fotografije svojih povreda i ne osećam mržnju prema toj ženi. Iako ne znam zašto se to desilo, nisam ljut. Tužan sam jer ona oseća takvu mržnju, jer živi s mržnjom. Rastužuje me jer ne uživa u životu, jer u njenom srcu nema malo mesta za ljubav".

Oko milion ljudi afričkog porekla živi u Španiji i mnogi od njih kažu da je rasizam svakodnevna pojava. Govore im uvrede kao što su: "Tvoji rođaci su majmuni", "Kad se kupaš, je l' ti se skida boja?", "Ne iznajmljujem stanove ljudima kao što si ti"...

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    7. mart 2018 | 12:48

    Em što je povreda čas sa jedne čas sa druge strane,tragovi krvi na košulji su različiti tako da nije tu samo efekat kamere.Na mestu povrede nema otoka da je tako jako udaren kao što izgleda tu bi bio pozamašan hematom i oko bi mu bilo zatvoreno.

  • Nervozni kum

    7. mart 2018 | 06:17

    NA PRVOJ SLICI UDARAC JE SA LEVE STRANE A NA SLEDECIM SLIKAMA SA DESNE STRANE MENI JE TU NESTO MUTNO

  • Sudija

    7. mart 2018 | 03:41

    Bolesnika je prepun svijet. Svi ce to na kraju da plate pred bozijim sudom. Glumac joj je odlicno odgovorio. Postujem njegove postupke i rijeci. Bjelac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA