Brutalno napao i silovao tinejdžerku, a potom je terao da briše sopstvenu krv: Silovatelj iz Mančestera dobio 12 godina zatvora

Silovatelj Agampodi Dezojsa (25), bivši student univerziteta u Mančesteru uhapšen je 2016. godine, pošto je napao žrtvu i uništio hotelsku sobu u kojoj su odseli

  • 4

Silovatelj Agampodi Dezojsa (25) osuđen je u Mančesteru na kaznu zatvora od 12 godina, pošto je brutalno napao i silovao tinejdžerku i potom je snimao kako čisti sopstvenu krv, piše desiblitz.com. Posle odslužene dve trćine kazne moći će da traži uslovnu slobodu, ali će, kada kaznu odsluži, biti deportovan u Šri Lanku.

Umro monstrum M25: Silovao devet žena i devojčica, borio se za uslovnu i svima pričao da će ostatak života provesti na slobodi

Foto: Greater Manchester Police

Bivši student univerziteta u Mančesteru uhapšen je 2016. godine, pošto je napao žrtvu i uništio hotelsku sobu u kojoj su odseli. Tužilac Frenk Dilon naveo je da je Dezojsa silovao tinejdžerku u četiri navrata, a prvi put u oktobru 2016. godine u hotelu u Mančesteru, potom 10 dana kasnije dvaput i u novembru 2016. godine u hotelu u Liverpulu.

DAVIO JE DOK SE NIJE ONESVESTILA

Devojci je naredio da se skine gola i odmah počeo da je udara po licu, a kada je pala nastavio je da joj zadaje udarce. Potom je iščupao TV sa zida, udario je devojku po glavi zvučnikom i davio je dok se nije onesvestila. Posle napada, Dezojsa je terao devojku da čisti nered, uključujući tu i njenu krv. Sve je snimio mobilnim telefonom, pre nego što je zaspao. Tada je žrtva i uspela da pobegne i pozove policiju, pa je napadač uhapšen u hotelskoj sobi.

Foto: pixabay.com

ŽRTVU UBEĐIVAO DA JE BRUTALNI SERIJSKI UBICA

Dezojsa je devojku upoznao na jednoj žurci, gde je nju i njene prijatelje obasipao poklonima. Na sudu se čulo da je žrtvu ubeđivao da je serijski ubica i tvrdio je da je ubio 37 ljudi. Devojci je rekao da je jednom "zadavio ženu i slomio joj vrat, jer je ova upucala njegovu babu". Devojci je ispirao mozak i navodio je da se okrene protiv svoje porodice.

Dezojsa je u početku negirao sve optužbe. Ali je kada je suđenje počelo priznao da je kriv za četiri tačke optužnice. Kasnije je utvrđeno da boluje od poremećaja ličnosti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oki

    9. mart 2018 | 22:36

    Ovaj na 40 godina zatvora

  • JA

    9. mart 2018 | 23:54

    Kod nas bi za ovo delo dobio max sest meseci.

  • mihailovic

    10. mart 2018 | 16:09

    TREBA MU 40 GODINA ZATVORA POSLE IZDRZANE KAZNE ZATVORA. DOZOVOTNO GA PROTERATI IZ UK ODAKLE POTICE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA