Putin nam se smeje u lice: Britanci se iznervirali kako je ruski predsednik reagovao kada su ga pitali da li stoji iza ubistva Skripala (VIDEO)

Tereze Mej je sinoć rekla da je "vrlo verovatno" da je Rusija bila uključena u trovanje Skripala (66) i njegove ćerke Julije (33)

  • 18

Od prošle nedelje, kada je otrovan dvostruki ruski agent Sergej Skripal, Velika Britanija pokušava okrivi Rusiju za taj događaj. Rusi su od samog početka čvrsto tvrdili da nemaju ništa sa tim incidnetom, ali britanska štampa ne miruje. Tako je bilo i ovog puta, kada je jedan njihov novinar postavio pitanje ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, u pokušaju da sazna neki novi detalj.

Ruski špijun otrovan najopasnijim nervnim agensom, smrt nastupa za nekoliko minuta: Zbog jedne stvari svi upiru prste u Rusiju (FOTO) (VIDEO)

Na pitanje novinara o trovanju agenta Putin se podrugljivo osmehnuo, što je u velikoj meri iznerviralo britanske medije.

Dejli Mejl je napisao da se ruski predsednik osmehnuo pre nego što je odgovor na postavljeno pitanje izbegao novim pitanjem. On je rekao da je na Britaniji da istraži ceo slučaj, pa da onda mogu sa Rusijom da diskutuju o svemu.

Tereze Mej je sinoć rekla da je "vrlo verovatno" da je Rusija bila uključena u trovanje Skripala (66) i njegove ćerke Julije (33).

Ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da će Rusija sarađivati sa Britanijom samo ukoliko odbije uzorke nervne supstance za koju se veruje da je otrovala ruskog spijuna Sergeja Skripalja i njegovu kćerku.

Foto: Tanjug/AP

Lavrov je izjavio novinarima da Moskva traži uzorke nervne supstance, ali da je odbijena i to je nazvao kršenjem Konvencije o hemijskom oružju.

On je insistirao na tome da Rusija nije kriva za trovanje ruskog spijuna Sergeja Skripalja i njegove kćerke, preneo je AP.

U međuvremenu su zemlje Evropske unije pružile podršku Velikoj Britaniji.

Pogledajte snimke:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOZA ZEMUNAC

    14. mart 2018 | 08:23

    Podmukli Britanci.

  • Cika Velja

    14. mart 2018 | 10:04

    Pa sta je trebalo,da im se pravda drhteci kao mokar pas,da bi oni bili zadovoljni??? Nervirace on njih dugo!

  • Realan

    14. mart 2018 | 09:52

    Pa šta će nego da vam se smije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA