≫ 

Usred leta ka Las Vegasu, na 10.000 metara visine pet Britanaca napravilo je haos. Dva sata kasnije avion je prinudno sleteo, a oni uhapšeni

Erbas A330, britanske kompanije "Tomas Kuk" sleteo je u Vinipeg oko 11.15 časova po lokalnom vremenu u subotu ujutru, a let je nastavljen za Las Vegas dva sata kasnije. Let je zbog toga sleteo na odredište sa dva i po sata zakašnjenja

  • 5

Pet Britanaca uhapšeno je zbog neprimerenog ponašanja na letu Mančester - Las Vegas kompanije "Tomas Kuk", zbog čega je avion morao da bude preusmeren na međunarodni aerodrom u Vinipegu u Kanadi.

Kako je lokalnim medijima saopštila Kraljevska kanadska policija, pet muškaraca je uhapšeno uz pomoć kanadske Agencije graničnih službi i to zbog pravljenja nestašluka i uznemiravanja.

>>>Član britanske aviokompanije uhapšen zbog silovanja: Optužuju ga da je napastvovao stjuardesu u Singapuru

- Niko od ovih ljudi nije se opirao hapšenju i svi su izvedeni iz aviona sa lisicama na rukama, bez incidenta.

Erbas A330, britanske kompanije "Tomas Kuk" sleteo je u Vinipeg oko 11.15 časova po lokalnom vremenu u subotu ujutru, a let je nastavljen za Las Vegas dva sata kasnije. Let je zbog toga sleteo na odredište sa dva i po sata zakašnjenja.Portparol kompanije potvrdio je da je pet putnika koji su pravili nered, izbačeno sa leta.

Portparol međunarodnog aerodroma u Vinipegu Džejms Armstrong, incident je najpre opisao kao hitan medicnski slučaj, međutim, osoblje avio kompanije negiralo je te navode. Nije bilo nikakviih povreda.

Muškarci koji su izbačeni sa leta, nisu imenovani.

VIDEO: Ruski bombarder budućnosti, Su-57 avion pete generacije

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ĐOKO SO EDNOTO OKO

    25. mart 2018 | 13:30

    Budući Britanski političari.

  • Лицемер

    25. mart 2018 | 13:41

    Да није нека грешка, зар нису Руси једини негативци?

  • DARKO 100%

    25. mart 2018 | 14:08

    Trebali su da ih vezu i jedan bandzi dzamping da izvedu sa njima ,to bi bio nezaboravni bandzi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA