Redovno je imala seks sa bratom: Iz incesta se rodilo bolesno dete

Priznala je da je imala nedavno seks sa bratom i to dan ranije

  • 10

Ženu sa Floride u SAD, koja je rodila dete svom bratu, policija tereti za incest, piše San.

Majka imala seks sa sinom i psom: Roditelji godinama govorili deci da je INCEST najbolji način da se porodica zbliži (FOTO)

Polin Martin (33) uhapšena je nakon što je DNK analiza pokazala da njeno tek rođeno dete ima višestruke zdravstvene probleme. Testiranje je pokazalo da su detetovi roditelji u krvnom srodstvu.

Policija je pokrenula istragu i otkrila incestuoznu vezu brata i sestre. Polin je priznala da je u romantičnoj vezi sa vlastitim bratom poslednjih pet godina i da su redovno imali polne odnose.

Policiji je rekla da je planirala da prekine vezu jer je znala da nije u redu to što rade. Takođe, priznala je da je imala nedavno seks sa bratom i to dan ranije.

Polin s drugim muškarcem ima 12-godišnjeg sina. Puštena je uz kauciju od 3.000 dolara i na slobodi čeka nastavak suđenja. Policija pokušava pronaći njenog brata, ali za sada neuspešno.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    30. mart 2018 | 13:19

    Ljudi moji kakvih gadosti u ovoj bolesnoj zemlji.

  • Deda Nole

    30. mart 2018 | 12:55

    Pa amerika je stvorena genocidom nad starosedeocima a svo njihovo ulepsavanje stvari na filmskom platnu medjutim stvarnost je sasvim drugacija sto se vidi i po ovom gnusnom incestu.

  • Kosovo je Srbija 123

    30. mart 2018 | 09:43

    Amerika bolesna zemlja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA