≫ 

Nose nakit i zlatne zube, pijanče, maltretiraju i varaju ljude: Kako izgledaju sitne bande gangstera širom sveta (FOTO)

Ovim bandama je zajedničko to što uglavnom obitavaju u siromašnim delovima grada, vole da piju i dobacuju devojkama, i brzo ulaze u tuče

  • 6

U svakoj državi postoje male grupe gangstera, sitni kriminalci koji imaju svoju specifičnu subkulturu i stil. Ovo ih izdavaja iz mase i čini ih prepoznatljivim. Tako banda "Racaille" iz Francuske preferira Lakosta marku, "Chavs" iz Engleske vole da piju na javnim mestima, ulična banda "Tapori" iz Indije prepoznatljiva je po zlatnim zubima i nakitu, dok članovi "Cani" iz Španije su stalno naduvani i vole da slušaju glasnu muziku u gradskom prevozu.

Ovim bandama je zajedničko to što uglavnom obitavaju u siromašnim delovima grada, vole da piju i dobacuju devojkama, i brzo ulaze u tuče.

Kako živi ozloglašeni mafijaški bos: Jakuze prolaze kroz krizu, preživljavaju bande i osvete, a on je progovorio o tome pred kamerama (VIDEO)

Predstavljamo vam 10 najzanimljivijih bandi širom sveta:

"RACAILLE" (OLOŠ), FRANCUSKA

Ova banda, kao pravi Francuzi, poseduje besprekoran stil. Od svih marki preferiraju Lakostu, nose torbice sa ovim znakom i misle da je visoka moda ako pantalone uvuku u čarape.

Uglavnom se druže na železničkim stanicama u prigradskim naseljima, slušaju muziku na telefonu, dobacuju devojkama, maltretiraju štrebere i kradu torbe (koje ne moraju uvek da budu marke Lakosta).

Banda "Racaille" nosi Lakostu i pantalone upasane u čarape Foto: mountakhab.net

"WHITE TRASH" (BELO SMEĆE), AMERIKA

Za ljude koji su iz niže društvene klase često se kaže da su "belo smeće". Oni izgledaju kao omatoreli, stalno pijani izviđači. Većina njih je uglavnom nezaposlena i žive u parkovima gde su prikolice. Vreme provode ispijajaći pivo sa sebi sličnima, često započinju svađe i tuče, uživaju da zadirkuju naivne ljude.

Članovi "White trash" su stalno pijani i vole da zadirkuju ljude Foto: Ian Kennedy / flickr

"CHAVS", ENGLESKA

Oni žive u siromašnim prigradskim naseljima, jer je saobraćaj u Londonu previše "težak" za njih. Članovi ove bande izgledaju kao tipične siledžije: nose sportsku odeću, svi su ćelavi, u ustima stalno imaju cigaretu a u rukama plastičnu čašu.

I ono što rade je tipično za ovaj tip ljudi: varaju ljude za novac, prave buku na ulicama, piju na javnim mestima, vode "ozbiljne" razgovore i kuliraju.

U "Chavsu" su uglavnom svi ćelavi, vole da kuliraju i prave buku na ulicama Foto: Rach / flickr

"YANKII", JAPAN

Ovu grupu čine mladi Japanci iz radničke klase. Oni nisu opasni momci kao jakuze, ali su zato glasni, nepristojni i ne priznaju striktna pravila.

Oni vole da čuče i slušaju japanski gangsta-rep (o teškom životu) dok piju sake. Ova banda voli motocikle, a možete da ih prepoznate po tome što kosu farbaju u plavo ili narandžasto.

"TAPORI", INDIJA

Tapori su ulična banda iz Mumbaja, a njihov moto je "Muža naivaca je svetinja". Zato je njihov glavni posao da maltretiraju i varaju turiste. Izgledaju kao da stavljaju previše gela za kosu, nose ogromne zlatne lance i imaju zlatne zube. Vole da flertuju sa devojkama tako što zvižde i dobacuju za njima, a san im je da postanu zvezde Bolivuda.

Članovi bande "Tapori" stavljaju previše gela za kosu, nose tamne naočare i zlatne lančiće Foto: Lage Raho Munna Bhai

"CANI" (PSI), ŠPANIJA

Ovu grupu siledžija je veoma lako uočiti: izgledaju kao da su upravo opljačkali zalagaonicu. Na sebi imaju prstenje, minđuše, lance... Obožavaju da slušaju glasnu muziku u javnom prevozu, nose majice, otkopčane jakne i tamne naočare, bez obzira da li greje sunce ili pada kiša. Ova grupa je uglavnom po ceo dan naduvana i vrlo brzo ulaze u tuče.

Gangsteri iz bande "Cani" izgledaju kao da su upravo opljačkali zalagaonicu Foto: 4.bp.blogspot

"NED", ŠKOTSKA

Ova grupa sitnih džeparoša živi u siromašnim prigradskim naseljima Škotske. Za razliku od njihovih engleskih kolega, ova gospoda su veoma agresivna i mogu da popiju velike količine alkohola i da ne budu pijani. Nose sportsku odeću, sa sobom uvek imaju nož i neki melanholični izraz lica. Uglavnom vole da prave šale koje ponižavaju druge ljude i nasilni su.

Članovi bande "Ned" su veoma agresivni i imaju melanholični izgled lica Foto: lets.book / flickr

 "ARS", IZRAEL

Arsim je jedinstveni fenomen u grupi siledžija, jer su veoma religiozni. Vole da nose garderobu sa nacionalnim obeležjem i bejzbol kape. Osim ovoga, ne razliku se puno od svojih kolega gangstera. Često započinju tuče na javnim mestima, dobacuju devojkama, voze nabudžene jeftine automobile, slušaju izraelski rep, piju alkohol i nose previše zlata.

"ZEF", JUŽNA AFRIKA

U prošlosti su ovo bili bogati, ali neobrazovani snobovi koji su vozili ford zefir. Danas su propali i ostali bez novca, ali se i dalje trude da demonstriraju bogatstvo i stil. Danas voze, na primer, automobil u kojem ima krzno. Članovi benda "Die Antwoord" su pripadnici ove bande.

"GOPNIK", RUSIJA

Oni su mali predatori u kriminalnom svetu. Vole da pričaju o "neheteroseksualnim"preferencijama sa ljudima oko sebe. Nakon toga, u zavisnosti šta osoba odgovori, kradu novac i beže, ili joj ukazuju poštovanje.

Ruska banda "Gopnik" vole da ispituje ljude o seksualnoj orijentaciji Foto: Facebook

VIDEO U koju grupu žele da se svrstaju ovi klinci?

Daljinac

(Telegraf.rs / A.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    9. april 2018 | 12:50

    Nek dodju u Bg dzunglu da vide ekipe,malo kroz Blokove,Zemun,Bezaniju,Banjicu ,Karaburmu I Vozdovac .

  • vlada

    9. april 2018 | 14:20

    Hahah ne bi im bilo dobro u Bg....gde ovi su smesni gde ih nadjose obicni klosari

  • Marko cg primorje

    9. april 2018 | 17:35

    Sve u svemu sitna boranija klosarijada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA