≫ 

Stravične scene u Hanoveru: Majka i sin pronađeni mrtvi u lokvi krvi, sumnja se da ih je zaklao njihov pas

U ovom delu Nemačke svi vlasnici pasa moraju imati dozvolu za njihovo držanje

  • 5

Majka (52) i sin (27) pronađeni su mrtvi u lokvi krvi u stanu u Hanoveru u Nemačkoj. Policija sumnja da ih je zaklao njihov pas.

Pitbul uleće u grupu dece i zubima hvata devojčicu: Ščepao je za ruku i neće da je pusti (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Ovu jezivu scenu otkrila je sestra ubijenog mladića. Ona je u više navrata pokušala da ga dobije telefonom, a kada nije uspela, otišla je do stana i kroz pozor videla brata koji leži u krvi.

Šokirana, pozvala je policiju, a kada su došli upozorila ih je da se u stanu nalazi i pas, američki staford, zbog čega su došli su i vatrogasci koji su psa uhvatili i stavili u kavez, pišu nemački mediji.

Policija sumnja da je pas iz neutvrđenog razloga napao vlasnike i naneo im povrede od kojih su umrli. Sin je bio teško bolestan i, prema fotografijama koje su uslikane, u stanu su se nalazila invalidska kolica.

U ovom delu Nemačke svi vlasnici pasa moraju imati dozvolu za njihovo držanje, odnosno moraju položiti teoretski deo ispita pre nego što nabave psa i praktični test u prvoj godini držanja psa.

Vlasti su se na to odlučile zbog učestalih napada borbenih pasa i nadaju se da će takvi napadi ubuduće biti sve ređi, piše Bild.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    5. april 2018 | 05:28

    Koliko ljudi ubiju druge ljude? Individualna stvar .ne mozesh suditi celoj rasi zbog postupaka pojedinaca. Nishta se ne deshava bez razloga.

  • Bultaco

    5. april 2018 | 00:45

    Никакво чудо у свету годишње 25.000 људи убију пси! Неки људи и поред тога никако не прихватају да су пси никада до краја припитомљене звери.

  • Duka

    5. april 2018 | 05:42

    Nikako covek da shvati da je pas ogledalo njegovog ponasanja njegovog nacina zivota njegovog shvatanja sredine u kojoj zivi i sto je najgore njegovog odnosa prema zivotinjama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA