Još jedan odlazak iz administracije: Trampov savetnik za unutrašnju bezbednost podneo ostavku

Još jedan otkaz u Beloj kući

  • 2

Savetnik za unutrašnju bezbednost američkog predsednika Donalda Trampa Tom Bosert podneo je danas ostavku, izjavila je portparolka Bele kuće Sara Sanders.

Kod Trampa pljušte ostavke i otkazi: Ko je sve otišao iz Bele kuće tokom njegove vladavine i ko bi sledeći mogao da ode? (FOTO) (VIDEO)

- Predsednik je zahvalan na Tomovoj posvećenosti bezbednosti i sigurnosti naše velike države. Tom je predvodio napore Bele kuće da se zaštiti nacija od terorističkih pretnji, da se ojača naša sajber odbrana i da se odgovori na posebnu seriju prirodnih katastrofa - rekla je Sanders, prenosi Rojters.

Bela kuća međutim nije navela razloge za Bosertov odlazak, a strani mediji prenose da je ovo iznenađenje, s obzirom da Tramp želi da pojača bezbednost granica.

CNBC prenosi da je Tom Bosert dao otkaz na zahtev Trampovog savetnika za nacionalnu bezbednost, Džona Boltona.

Ove informacije nisu zvanično potvrđene.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXI

    10. april 2018 | 17:29

    Jeste da su nas Klintonovi bombardovali ali smo barem znali skim imamo posla, ovo sa amerima je sprdnja zesca,onih sam se barem od srca gadio,a ovo u coveku ne izaziva nikakva osecanja

  • Bob

    10. april 2018 | 17:38

    sa amerima je uvek isto tu vladaju ljudi iz senke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA