Smejali su se i veselili, a onda se avion srušio: Poslednji snimak Instagram zvezda pre stravične nesreće (FOTO) (VIDEO)

Uzrok nesreće još uvek nije poznat, ali se pretpostavlja da se avion Pajper PA-24 Komanč srušio zato što nije bio predvđen za prevoz šest osoba

  • 0

Šest osoba je poginulo kada se, vrlo brzo nakon poletanja, jedan mali privatni avion u ponedeljak srušio na golf teren u predgrađu Feniksa u saveznoj američkoj državi Arizoni.

Svi nastradali su identifikovani, a policija iz Skotsdejla navela je da su četiri osobe bile poznate kao zvezde Instagrama, prenosi Dejli Mejl.

>>>Srušio se avion Vojske Srbije kod Kovačice: Poginuo pilot! (FOTO) (VIDEO)

Na letu iz Skotsdejla za Las Vegas poginuli su Maraja Kugan (23), Helena Lagos (22), Anand Anil Patel (26), Džejms Luis Pedrosa (28), Erik Valente (26) i Iris Karolina Rodrigez Garsija (23).

Uzrok nesreće još uvek nije poznat, ali se pretpostavlja da se avion Pajper PA-24 Komanč srušio zato što nije bio predvđen za prevoz šest osoba.

 
The cheetahs and I #africaA post shared by James pedroza (@itsactuallyprettydope) on

Avion se zapalio čim je pao, a posmrtni ostaci žrtava prenesni su Feniks na analizu. Preliminarni izveštaji očekuju se za dve nedelje.

Vlasti nisu objavile ko je upravljao avionom, ali potvrđeno je da nije Pedrosa, jer, iako se školovao za pilota, još uvek nije imao dozvolu za letenje. Pedrosa je jedan od nastradalih, a avion je bio u njegovom vlasništvu.

Društvo se zabavljalo na Festivalu svetla u Feniks odakle su se vraćali za Las Vegas. Pre nego što su uzleteli Maraja Kugan je snimila i na društvenim mrežama podelila video iz aviona.

Pogledajte video:

VIDEO: Kaciga i sedište na mestu pada aviona

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA