≫ 

Asadova deca boravila u dečjem kampu na Krimu: Kada im je otkriven identitet, nisu im date nikakve privilegije (FOTO)

Zaposleni u Arteku nisu dobili unapred obaveštenje o poseti Asadove dece

  • 3

Deca sirijskog predsednika Bašara al Asada boravila su ranije u međunarodnom dečjem kampu Artek na Krimu, ali nisu imala nikakve privilegije, rekao je danas direktor kampa Aleksej Kaspržak.

Jutro otpora: Ovo je prvi snimak Asada nakon bombardovanja Sirije (VIDEO)

Zaposleni u Arteku nisu dobili unapred obaveštenje o poseti Asadove dece, ali i kada je njihov identitet otkriven, nisu im date nikakve privilegije, prenela je agencija Tas s.

- Mi smo znali ko su oni, ali nikakvi specijalni uslovi im nisu pravljeni. Prema njima smo se ponašali kao prema drugoj deci - rekao je Kaspržak.

U Artek dolazi mnogo dece čiji su roditelji na visokim funkcijama i ne bave se "običnim poslovima", ali se zaposleni u dečjem kampu ophode prema njima bez nekog specijalnog tretmana, kazao je direktor Kaspržak.

Kamp na Krimu Foto: crimea-media.ru

Poslanik ruske Dume Dmitrij Sabljin rekao je ranije novinarima da su Asadova deca 2017. godine bila na raspustu u Arteku, radi "boljeg upoznavanja Rusije".

Pogledajte snimke: Porodica Asad posećuje ranjenike

VIDEO: Rakete su parale nebo, ovo je protivvazdušna odbrana Sirije

(Telegraf.rs / Tanjug)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tesa

    16. april 2018 | 12:42

    Asad je vrlo jednostavan covjek, nikad nije patio od neke velicine, nije zeleo ni da bude predsednik. Ali posto mu je poginuo brat, palo je na njega da se bavi politikom, ali pokazao se ipak kao vrlo zilav borac. Teroristi iz celog sveta koje su Amerikanci i Saudijci sakupili su ga opkolili u Damasku, ali se nije predavao. Ka kraju su usli Rusi i Iran, na nagovor Irana, i poceli su tesko ali temeljito da oslobadjaju zemlju.

  • djape ja

    16. april 2018 | 15:43

    Asade budi pametan,i nikad ne dozvoli amerima i belosvetskim olosima da priđu Siriji.Imas bracu Ruse i ostale normalne zemlje i sa njima gaji prijateljstvo

  • Klimt - Bec

    17. april 2018 | 19:10

    U Siriji su ziveli svi normalno, Asad je vladao zemljom i niko nije bio ugrozen! Ali Nacisticka, Alijansa, Teroristickih, Otpadnika, posle Iraka, Srbije, Libije pokusala je da unisti jos jednu zemlju... Ali je ovog puta polomila zube, Rusija nece dozvoliti ulazak Amerike u Siriju ni po koju cenu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA