≫ 

Dojče banka prebacila korisniku 28 milijardi evra greškom!

Greška bez presedana dogodila se 16. marta kada je Dojče banka realizovala taj transfer na račun klirinške kuće Eureks

  • 4

Dojče banka je potvrdila da je greškom, u sklopu rutinske transakcije, prebacila 28 milijardi evra klirinškom odeljenju Dojče berze, što je iznos koji je veći i od vrednosti celokupne Dojče banke, prenose nemački mediji.

Godina sunovrata nemačkih divova

Greška bez presedana dogodila se 16. marta kada je Dojče banka realizovala taj transfer na račun klirinške kuće Eureks, koja pripada Dojče berzi.

- Greška je identifikovana kroz nekoliko minuta, i zatim je ispravljena. Ozbiljno smo razmotrili razloge zašto je došlo ovakve greške i preduzeli smo korake da sprečimo njeno ponavljanje - poručuju iz te banke.

Ovo je, kako ocenjuju mediji, još jedan pogrešan korak za Dojče banku, u trenutku kada prolazi kroz reorganizaciju rukovodstva posle tri uzastopne godine gubitaka i kada je pod sve strožim nadzorom regulatora.

Daljinac

(Telegraf.rs /Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    20. april 2018 | 22:32

    Da sam ja primio poruku da imam na svom racunu toliki novac,prvi put osetio bi se ko SUPERMEN ,bio bi brzi od svetlosti!,naravnoda to nije izvodljivo ,banka to brzo udje u trag i ponovo vrati novac na pravi nacin!onda bi ja tuzio banku STO SE POIGRALA SA MOJIM EEMOCIJAMA ODUSEVLJENJA I RAZOCARENJA I nanela mi dusevni bol!😉

  • darko

    21. april 2018 | 07:18

    10 posto moje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA