FOTO-UBOD: Ono kad Palestinci ispoziraju pre demonstracija

Usred demonstracija bilo je vremena i za slikanje

  • 0

Protesti Palestinaca na granici između Gaze i Izraela organizovani su i proteklog "vatrenog petka", a sukobe je obeležila jedna fotografija.

Mladi Palestinci, koji su tokom dana bacali kamenje u zapaljive bombe nedaleko od granične ograde, našli su vremena da u opštem haosu ispoziraju stranim fotografima, pokazujući da mladost čak i demonstracijama daje svoj pečat.

Žestoki sukobi na granici Izraela i pojasa Gaze: Najmanje 10 mrtvih, 550 povređenih tokom protesta Palestinaca (FOTO) (VIDEO)

Lica skrivenih iza fantomki i marama ili obojenih u plavo, oni su se slikali pokazujući dva prsta - znak mira. Ipak makaze za sečenje žice u rukama jednog mladića, koje sugerišu da su spremni da iseku svoj put preko granice, kao i oblaci dima iza njih, ukazuju da su od tog mira veoma daleko.

TENZIJE NA BLISKOM ISTOKU: Palestinci pozivaju na "VATRENI PETAK", Izrael upozorio da će pucati (FOTO) (VIDEO)

Podsetimo, Palestinci nedeljama unazad zahtevaju da se njihovim izbeglicama omogući povratak u domove na teritoriji koja je sada u sastavu Izraela. Sa jučerašnjim gubicima, borj poginulih demonstranata popeo se ne 33, a nekoliko stotina je povređeno.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA