≫ 

Putin se nakon inauguracije prvo obratio omladini ispred Kremlja, a onda ih je jednim potezom bacio u trans (FOTO) (VIDEO)

Moskovski ogranak "Volontera pobede" je grupa koja se zalaže za prava boraca i za zaštitu ruske istorije

  • 2

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina je održana danas 7. maja svečanom ceremonijom u Velikom kremaljskom dvorcu. Veliki broj gostiju se okupio unutar i ispred ovog velelepnog zdanja kako bi prisustvovali raskošnoj svečanosti.

Među njima su bili i "Volonteri pobede", članovi pokreta koji podržavaju rad ruskog predsednika Vladimira Putina. Oni su takođe učestvovali i u predizbornoj kampanji ruskog predsednika, a između ostalog su prikupljali i potpise za njegovu kandidaturu.

Putin je na ovaj način želeo da im se zahvali za sav trud i rad koji su uložili u kampanji. Nakon svečane ceremonije prvo je prišao njima i popričao je sa nekoliko članova.

Putin je ove mlade ljude pozvao na svoju inauguraciju Printskrin: RT

Završena Putinova inauguracija: Ovo su njegove prve reči upućene ruskom narodu nakon polaganja zakletve (FOTO) (VIDEO)

Tom prilikom im se i lično zahvalio na svemu, a onda je zatražio da se fotografiše sa okupljenim volonterima što su oni sa oduševljenjem prihvatili. Na Sabornom trgu gde su se nalazili volonteri bio je čak 1.500 ljudi. Mladi su bili zadovoljni što ih je predsednik pozvao na ovu svečanost, što mu i poručili.

Zahvalio im se na trudu koji su pokazali u kampanji Printskrin: RT

Moskovski ogranak "Volontera pobede" je grupa koja se zalaže za prava boraca i za zaštitu ruske istorije.

Putinova partija Jedinstvena Rusija, kao i sve druge partije u svetu ima i svoj omladinski ogranak. I ti mladi ljudi su uložili veliki trud u predsedničku kampanju kako bi Putin dobio četvrti mandat.

Mlada garda Ujedinjene Rusije je omladina političke partije Ujedinjena Rusija. Osnovana je 2005. godine, a ime koje koristi potiče iz perioda Drugog svetskog rata.

Mlada garda ima oko 85 regionalnih ogranaka širom Rusije od Krima i Kaljingrada do Vladivostika na Pacifiku.

Putin razgovara sa omadinom okupljenom na Sabornom trgu Printskrin: RT

Ova grupa je osnovana sa ciljem da privuče rusku omladinu kako bi se mladi angažovali u društeno-političkom životu Rusije.

Imali su niz razčitih projekata: "Volontiranje", "Omladinska izborna kampanja", "Zdrava nacija"... Organizacija broji oko 160.000 članova.

Pogledajte video od 49:15 minuta:

VIDEO: Putin po četvrti put postao predsednik Rusije

Daljinac

(Telegraf.rs/A.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA