Ovo je kao na Titaniku, pomolite se za nas: Voda preplavila kruzer, putnici prestravljeni prizorima kao iz apokalipse (VIDEO)

Mnogi putnici nisu ni znali da se na brodu odvija prava drama

  • 2

Putnici na luksuznom kruzeru "Carnival Dream" doživeli su poplavu sličnu onoj iz filma Titanik, kada je na brodu pukla cev. Iako je voda poplavila hodnik i pedesetak soba, mnogi putnici nisu ni znali da se na brodu odvija prava drama.

Cev je na kruzeru pukla u četvrtak , zbog čega je na devetoj palubi poplavljen hodnik i pedesetak soba, a brod se zbog poplave u nedelju vratio u matičnu luku u Nju Orleansu.

Putovanje oko sveta luksuznim kruzerom: Traje 245 dana, a za ovu perverziju potrebno je izdvojiti kao za stan u centru Beograda (FOTO) (VIDEO)

Snimke poplave objavili su neki od putnika, a koliko je brod veliki govori i činjenica da neki ljudi nisu ni znali da se na brodu odvija prava drama, sve dok se kruzer nije vratio u luku.

Putnica na kruzeru Marla Din Has objavila je snimak poplave. Ona je napisala kako je situacija bila slična onoj na Titaniku, da se čulo razbijanje violina i pribora za jelo i da je bila prestravljena prizorom koji je videla.

Ona je zamolila prijatelje na Fejsbuku da se pomole za nju i ostale putnike na poplavljenom brodu.

Na snimku se vide članovi posade kako sakupljaju vodu i pokušavaju da spreče tragediju.

Poplavom na brodu bilo je pogođeno stotinak putnika na devetoj palubi.

- Do poplave je došlo oko 18 sati, a za šest sati je naša posada isušila dvoranu i kabine. Promenjeni su vlažni delovi tepiha i šteta je sanirana - saopštili su iz "Carnival Dream-a".

U trenutku poplave na kruzeru je bilo 3.600 putnika koji su krenuli na sedmodnevno krstarenje po Karibima. Veći deo gostiju je u noći poplave odlučio da prespava na improvizovanim ležajevima u brodskom spa centru. U saopštenju se još navodi da će putnici, koji su bili pogođeni poplavom, dobiti povraćaj novca i popust na sledeće krstarenje.

VIDEO: NAJGORI TALASI NA MORU

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐⭐⭐

    8. maj 2018 | 17:52

    Nije pukla cev nego je aktiviran protivpožarni sistem

  • Tonči

    9. maj 2018 | 08:41

    Na devetoj palubi tog kruzera ne postoji nijedan cjevni sistem koji bi svojim puknućem doveo u pitanje sigurnu plovidbu...A panika....Ehh pa ameri su poznati po tome....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA