Majka ostavila tri ćerke u razmaku od 2 godine: Jednu još kao bebu napustila umotanu samo u krvav peškir

Majka je ugrozila zdravlje tek rođene dece

  • 4

Tri napuštene ženske bebe koje su pronađene u Berlinu i okolini u periodu od septembra 2015. do avgusta 2017. godine, rođene su sestre.

Prva devojčica koja je ostavljena još kao novorođenče, pronađena je u Berlinu na autobuskoj stanici u septembru 2015. godine. Na sebi je imala odeću i jaknu.

Nakon manje od godinu dana, u avgustu 2016. umotana samo u krvav peškir, pronađena je i druga devojčica.

Treća beba koju je majka ostavila, nađena je ispred kuće u selu blizu Berlina, u avgustu 2017. godine.

Otkriveno ko su roditelji napuštene devojčice u žutoj haljinici: Preti im zatvor i do tri godine jer su ostavili ćerku ispred crkve! (FOTO)

Portparol berlinske policije Mihael Mas rekao je danas da su DNK testiranja uzoraka uzetih od devojčica pokazala da imaju istu majku, a verovatno i istog oca.

Majka napustila tri ćerke u periodu od 2015. godine do 2017. Foto: Pixabay.com

Nemačka policija je devojčicama dala imena, Ema, Lilo i Hana. Na sreću su sve tri devojčice preživele i žive sa porodicama koje su ih usvojile, piše sky news.

Plašeći se da majka ponovo može da ostane trudna i da napusti i četvrto dete, policija apeluje na građane da dostave bilo kakvu informaciju koja bi im pomogla da pronađu majku devojčica jer je ugrozila dečije živote time što nije upotrebila berlinske kutije za bebe, koje ženama omogućuju da svoju decu anonimno ostave.

Nakon toga samo treba da obaveste medicinsku službu da je u kutiji beba.

Službenica policije, Uta Rosel sugerisala je da su ostavljene tri ćerke, pa je otvorila pitanje da su roditelji želeli muško dete. Takođe je navela da postoji mogućnost da je majka zlostavljana.

VIDEO: Neželjene tudnoće u srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. maj 2018 | 01:00

    Ako je zdrava da joj se sudi,a ako je bolesna kontracepcija,da ne ostaje trudna,gde su oni koji su zaduzeni da resavaju ovakve slucajeve.Zelim devojcicama srece u zivotu .

  • Joe

    9. maj 2018 | 07:28

    Usrecila je tri porodice.

  • mama

    9. maj 2018 | 07:36

    Bolje i roditi pa dat na usvajanje nego abortirati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA