Otac silovao ćerku i njene drugarice jer je "morao da ih oslobodi zlih duhova". Majka sve gledala, pa žrtvama postavila užasno pitanje (FOTO)

Suđenje silovatelju biće održano u četvrtak, a tužioci će tražiti da bude osuđen na 45 godina zatvora

  • 0

Otac iz Španije uhapšen je zbog silovanja svoje 15-godišnje ćerke i njene dve drugarice. On je rekao kako ih je silovao jer je "morao da ih oslobodi zlih duhova".

Španac Havijer G.D. navodno je više puta silovao žrtve u svom domu u blizini Barselone, dok je njegova supruga znala za ove zločine i bez reči gledala kako se silovanje događa pod njihovim krovom.

Havijer je rekao kako je "morao da siluje ćerku i njene drugarice, jer bi u suprotnom članovi njihove porodice bili prokleti", prenosi Bi-Bi-Si.

Mladu ženu silovao muž dok su je njegovi rođaci držali: Ubila ga je sledećeg dana, ali je zbog toga osuđena na smrt (FOTO)

Suđenje silovatelju biće održano u četvrtak u Barseloni, a tužioci će tražiti da bude osuđen na 45 godina zatvora.

Užasan zločin šokirao Španiju Foto: Pixabay

Takođe, oni će tražiti da i njegova supruga dobije devet godina zatvora zbog saučesništva.

Kako piše Dejli mejl, Havijerova supruga bila je u kući dok je on silovao njihovu ćerku i njene drugarice, a navodno ih je na kraju pitala "kako im je bilo".

Ovaj slučaj došao je nakon što je sud oslobodio petoricu muškaraca optužbi za silovanje mlade žene na festivalu u Pamploni.

Presuda je pokrenula bes javnosti, dok su na društvenim mrežama počele da se šire priče o zlostavljanju muškaraca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA