Dadilja koju zovu "čisto zlo": Iskasapila je Luciju (6) i Leona (2), ovo je rekla pre nego što je osuđena na doživotnu (FOTO) (VIDEO)

Nakon višenedeljnog suđenja porota je odbacila žalbu da je Joselin psihički bolesna i osudila je zbog ubistva dece o kojoj je trebalo da brine

  • 0

Dadilja Joselin Ortega (56) iz Njujorka, osuđena je na doživotnu zatvorsku kaznu zbog brutalnog ubistva dvoje dece, Lucije (6) i Leona (2), koje je počinila krajem oktobra 2012. godine i to bez mogućnosti uslovnog puštanja na slobodu.

Nakon višenedeljnog suđenja porota je odbacila žalbu da je Joselin psihički bolesna i osudila je zbog ubistva dece o kojoj je trebalo da brine, prenosi Jutarnji list.

>>> Dadilja iz pakla: Iskasapila je dvoje dece koje je čuvala, majka mališana u kupatilu zatekla stravičan prizor. Sada joj sude (FOTO)

Ortega je 2012. godine brutalno ubila dvoje dece - Foto: Tanjug/AP

Otac ubijene dece, Gregori Krim, na sudu je izjavio da bi optužena trebalo da živi, trune i umre u metalnom kavezu.

Dadilja se izvinila porodici i Bogu za zločin koji je počinila i istakla da joj je žao zbog svega što se dogodilo.

- Nadam se da niko neće proći kroz ono što sam ja prošla. Iako mi mnogi žele najgore, moj je život u Božjim rukama. Tražim oproštaj od Boga, Marine i Kevina. Da im je barem moja porodica kazala da se ne osećam dobro - rekla je Ortega na sudu.

Dadilja se izvinila porodici i Bogu za zločin koji je počinila i istakla da joj je žao zbog svega što se dogodilo - Foto: Tanjug/AP

Ipak, i posle ovih reči, sudija ju je opisao kao "čisto zlo"  i rekao da ostatak života treba da provede u zatvoru.

Majka dece Marina Krim se 25. oktobra 2012. godine vratila kući sa trećim detetom i našla krvava tela svoje dvoje starije dece u kadi, dok je Ortega stajala pored njih, navodno pokušavajući da se ubije, ali preživela je.

Dadilja je tvrdila da u tom momentu nije bila uračunljiva, ali dok je bila u pritvoru, odbijala je lekove.

Ortega, koja je došla iz Dominikanske Republike, porodici Krim činila se kao savršena dadilja, jer nikada nije kasnila, izvršavala je sve što je gazdarica tražila i nikada ništa nije tražila. Marina Krim s njom je razgovarala na španskom i bila je srećna što deca imaju priliku da upoznaju tu kulturu.

Dadilju je porodici Krim preporučila njena sestra, koja takođe radi kao dadilja, a njenu biografiju i preporuke su lažirali drugi članovi porodice. Posledice toga su zastrašujuće.

VIDEO: Ubica Anđeline Stefanović Vladica Rajković priznao još jedno ubistvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA