Mali bezobraznik: Dečak (14) imitirao policajca, pa opljačkao slepog čoveka, a onda se bahatio u obližnjoj radnji s 500 dolara

Tinejdžer za sada nije identifikovan

  • 1

Policija je saopštila da je uhapšen 14-godišnji dečak u Njujorku zbog toga što je ukrao novčanik slepom čoveku, pretvarajući se da mu pomaže kao policajac.

Dadilja koju zovu "čisto zlo": Iskasapila je Luciju (6) i Leona (2), ovo je rekla pre nego što je osuđena na doživotnu (FOTO) (VIDEO)

Njegova majka ga je predala policiji posle skoro sedam dana, prenosi AP.

Policija je saopštila da je prišao jednom 64-godišnjaku prošlog ponedeljka, ponudivši mu pomoć. Na snimku koji je policija objavila vidi se dečak kako otvara ranac čoveku i iz njega vadi novčanik, a neposredno nakon toga je potrošio 500 dolara u obližnjoj radnji koristeći kreditnu karticu.

Tinejdžer za sada nije identifikovan, a optužen je za tešku krađu i da se predstavljao kao policajac sa kriminalnom namerom.

Portparol policije dodao je da je dečak trenutno sa svojom porodicom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub

    21. maj 2018 | 09:47

    Kakvo čudo pa Amerikanac je pobogu, to im je u krvi da pljačkaju dok pomažu. Mali je budući predsednik Amerike ili bar neke humanitarne organizacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA