≫ 

Hteli da pokažu dominaciju, ali su obojica bili nervozni: Stručnjaci za govor tela o susretu Trampa i Kima (VIDEO) (FOTO)

Ovaj susret je pratio čitav svet

  • 9

U prvim trenucima susreta na početku samita u Singapuru, američki predsednik Donald Tramp i severnokorejski lider Kim Džong-un pokušali su da se predstave kao dominantni, ali su pokazali anksioznost, piše Rojters u analizi govora tela dvojice lidera.

Prema navodima stručnjaka za govor tela, tokom 13 sekundi, koliko se Tramp po prvi put rukovao sa Kimom, američki predsednik je uobičajno pokušao da prikaže svoju dominaciju time što je prvi pružio ruku i potapšao severnokorejskog lidera po ramenu.

SVEDOCI STE ISTORIJE: Tramp i Kim se konačno sreli, rukovali se, a onda je jedan od njih izdominirao pogledom! (FOTO) (VIDEO)

Ne želeći da zaostaje, Kim je črvsto stisnuo Trampovu ruku, gledajući ga pravo u oči tokom rukovanja, pre nego što su se obojica okrenuli medijima.

Istorijski susret Trampa i Kima Foto: Tanjug/AP

- To nije bilo obično rukovanje. Išlo je gore dole, bilo je nervozno, obojica su privlačila k sebi onog drugog. Obojica nisu puštala onog drugog da bude dominantan - rekao je za Rojters australijanski stručnjak za govor tela Alen Pis.

Tramp i Kim sa novinarima Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    12. jun 2018 | 08:55

    Našla vreća zakrpu

  • Rakun

    12. jun 2018 | 12:28

    Ja ovde vidim da je Kim opušten, u fazonu nemožeš mi ništa i smeje se, dok je tramp nervozan i pravi piramidu moći rukama. Zna i tramp šta Kim misli.

  • Dragan

    12. jun 2018 | 15:01

    Masonska komedija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA