≫ 

Već je 100 dana zarobljen na aerodromu, a sada je našao način da pobegne iz agonije: Prijavio se da ode na Mars (FOTO) (VIDEO)

Ovaj 36-godišnji Sirijac je zarobljen na terminalu i živi od ljubaznosti osoblja

  • 0

Sirijac Hasan Al Kontar, koji je 100 dana zaglavljen na aerodromu u Kuala Lumpuru pošto su ga vlasti u Maleziji stavile na crnu listu zbog isteka vize, pronašao je način kako da izađe iz ove situacije. On je, kako je rekao, aplicirao da se pridruži misije NASA na Marsu.

Već 100 dana, dok milioni turista odlaze i sleću na aerodrom u Maleziji, Hasan je prinuđen da čeka. Ovaj 36-godišnji Sirijac je zarobljen na terminalu i živi od ljubaznosti osoblja.

Nesvakidašnja situacija: Sirijac zarobljen na aerodromu, živi tamo već 60 dana i ne puštaju ga da se mrdne (VIDEO)

Kontar je deportovan iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde je radio kao menadžer kada je odbio poziv sirijskih vlasti da se vrati i pridruži vojsci.

Kada je pronađen i uhapšen, odlučio je da ode u Maleziju.

Posle neuspešnih pokušaja da u toj zemlji dobije stalnu vizu ili ode u drugu zemlju, našao se zaglavljen na međunarodnom aerodromu u Kuala Lumpuru.

Naime, vlasti su ga u Maleziji stavile na crnu listu u narednih pet godina zato što je ostao u zemlji nakon što mu je istekla viza. Detalje iz svakodnevnog života objavljuje na svom Tviter nalogu.

Ako se mladić iz Damaska vrati u Siriju, vlasti će ga uhapsiti i kazniti zbog izbegavanja vojne obaveze. Od 7. marta Kontar živi pod stepeništem u tranzitnoj zoni aerodroma.

- Sa vremenom sam postao očajniji i depresivniji. Bio sam optimističan ranije jer sam mislio da imam više opcija - izjavio je on u sredu za Njuzvik.

Sada je saopštio da je pronašao način da izađe iz ove bezizlazne situacije tako što će aplicirati da se pridruži misiji NASA na Marsu.

VIDEO: Evo kako Sirija prkosi Americi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA