Pronađena je mrtva, a njena majka je za tragediju saznala slučajno na Fejsbuku: Devojčica (6) bila u poseti kod bake kada je nestala iz kuće

Bila je vesela i nasmejana devojčica, rekla je njena nastavnica

  • 1

Ališa Mekfil (6) nestala je iz kuće svoje babe i dede na škotskom ostrvu Bjut. Njeno telo pronađeno je u blizini kuće nekoliko sati kasnije. Majka devojčice za smrt ćerke saznala je sasvim slučajno i to na Fejsbuku.

Ališa je bila u poseti kod babe i dede kada je nestala iz kuće. Njen otac Rab Mekfil, komšije i prijatelji počeli su da traže devojčicu.

Ališina baba Anđela King je na Fejsbuku napisala post u kojem moli za pomoć sve one koji nešto znaju o nestanku njene unuke.

Pronašli je na krevetu u besvesnom stanju, niko nije mogao da je probudi: Otkriveno zašto je Sara umrla na školskom izletu (FOTO)

U tom trenutku lokalno mediji su već preneli vest o nestanku devojčice, ali i da je pronađeno telo neidentifikovanog deteta svega 800 metara od kuće Ališine babe i dede.

Majka devojčice, koja nije bila obaveštena o njenom nestanku, oglasila se tada na Fejsbuku.

Na objavu bake upitala je šta se dogodilo sa njenom devojčicom.

- Neka mi neko kaže šta se dogodilo sa mojom ćerkom - napisala je Georgina ispod posta.

Jedan od korisnika ostavio je link ka priči u kojoj se navodi da policija traga za devojčicom i da je pronađeno telo. Sat vreme kasnije, Georigina se ponovo oglasila na Fejsbuku.

- Anđela mi se upravo javila. To je moja ćerka - napisala je.

Telo devojčice pronađeno je nekoliko sati kasnije u šumi, na mestu nekadašnjeg hotela.

Na ostrvu je prisutan veliki broj policije, koji istražuju kako je devojčica nestala iz kuće i preminula.

Njena nastavnica Vendi Davi objavila je dirljiv post u kojem se oprostila od "nasmejane i vesele devojčice". Ona je rekla kako je Ališa volela da bude u školi, bila je vrlo druželjubiva i vesela devojčica.

Dodala je kako će im puno nedostajati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA